Avantajul de a avea propria fantana - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

Avantajul de a avea propria fantana

Published

on

Inainte ca era industriala sa apara in Romania, oamenii beneficiau de apa potabila de la fantani. Astazi se mai gasesc fantani in zonele rurale sau in gradinile private ale oamenilor.

Avantajele folosirii apei de foraj pentru udatul gradinilor sunt evidente: o suma mai mica pe factura de apa si suficienta presiune la robinet, in cazurile mentionate anterior.

Daca forajul este, insa, singura sursa de apa pe care va bazati in gospodarie, este obligatorie testarea apei, pentru a va asigura ca este adecvata consumului. O apa dura, cu un continut mare de saruri de calciu si magneziu, nu face rau oamenilor, dar scurteaza viata aparatelor electrocasnice, prin depunerile de calcar pe suprafetele cu care vine in contact.

Aceasta trebuie testata, pentru ca exista limite admise ale concentratiei fierului, peste care apa nu este recomandata consumului. Folosita pentru udat, pe termen lung, apa cu mult fier va produce depuneri ruginii, inestetice, pe vegetatie, ziduri, alei etc. Pe de alta parte, prezenta microorganismelor in apa, nedetectabilla cu ochiul liber sau la gust, poate produce imbolnaviri grave.

O firma profesionista precum pilotifirati.ro poate oferi servicii de  foraje alimentari cu apa   fiind 100% sigure.

Alegerea de a chema specialistii pentru a va realiza un foraj profesional este una cu greutate. La baza, este vorba de nevoia de a avea apa curenta si nu doar atat, ci ca aceasta sa fie de calitate. Pana la urma viata insasi depinde de calitatea apei pe care o servim zi de zi si de impactul acesteia asupra sanatatii noastre.

In unele cazuri, din cauza faptului ca nu exista racordare la sistemul public de alimentare cu apa, fiecare gospodarie trebuie sa isi asigure necesarul in ce mod doreste fiecare. Insa uneori nici nu va doriti sau, efectiv, nu va ajuta prea mult apa de la robinet. Calitatea acesteia depinde de sursa, insa si de starea tevilor si a intregului sistem.

Daca inca sunt necesare motive care sa va convinga ca asta este necesar de facut, va prezentam si cateva din avantajele pe care le aveti daca decideti sa realizati un foraj, dupa caz, unul de adancime medie sau mare.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending