Connect with us

Life Style

Avantajul lucrurilor bune

Published

on

Inevitabil in toata viata noastra am dat si peste lucruri bune, peste acele lucruri care ne-au facut sa ne gandim la ceea ce este mai benefic pentru noi si pentru apropiatii nostri. Chiar daca uneori avem senzatia ca ne vom trezi intr-un anumit cosmar este posibil sa nu aveti prea multe variante pentru a iesi din situatiile incurcate.

O buna parte dintre persoanele pe care le veti gasi interesate de elementele care se intampla in jurul lor sunt fix acei batrani care stiu foarte bine unde le este locul si ce au de facut pentru a-i ajuta pe apropiatii si familiile lor.

Pe de alta parte tot aceste persoane mai in varsta sunt cele ce se pregatesc si isi gramuiesc fiecare banut pentru a putea achizitiona si contracta acele servicii funerare din sector 6  sau cele mai aproape de casa lor. Cu atat mai mult cu cat acestia nu se plang de veniturile pe care le au sau de chetuielile mari ce le aduc taxele si impozitele impuse de stat. Ba mai mult decat atat o sa observati ca intr-o oarecare masura aceste persoane renunta la medicamente si la hrana pentru a nu ramane datori catre stat sau pentru a avea datorii catre celelalte firme sau furnizori de servicii.

Probabil ca de aceea nu ai sa vezi batrani responsabili cu datorii. Indiferent ca se imprumuta sau ca renunta la anumite lucruri vitale pentru ei prefera sa-si plateasca datoriile din timp. Prin urmare acesti oameni vor fi si cei care se intereseaza de diferite servicii funerare complete care sa le ofere anumite beneficii si care bineinteles sa aiba un cost numai bun pentru ei. Nu mai este nevoie sa mai spunem ca majoritatea acestor batrani nu isi pot permite lucruri foarte scumpe si nici nu pot face diverse cheltuieli pe cine stie ce obiecte scumpe.

Acesta este motivul pentru care ei cantaresc foarte bine informatiile pe care le primesc de la firmele de pompe funebre la care au indraznit sa apeleze. Persoanele tinere ce au intrat in contact cu acele persoane mai in varsta probabil ca deja stiu cum gandesc acestia si care este cea mai mare teama a lor. Insa trebuie sa recunoastem ca nu toti tinerii se simt in stare sa-si ajute batranii si de aici apar diferitele conflicte. Cu toate astea, batranii colectioaneaza doar lucrurile bune mai ales daca au legatura cu familia lor.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending