Connect with us

Emisiuni

Aventură de neuitat în Comandău cu ROventura

Published

on

Foto Credit: Kanal D

”ROventura” vă propune sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, la Kanal D, o experiență memorabilă, la munte, pe vechea rută comercială ce lega Țara Românească de Transilvania. George Mihai și Andreea Străvoiu, gazdele emisiunii, ajung la Comandău, pentru a se bucura de ultimele zile de iarnă, dar şi pentru a ne arăta toate atracțiile din perla montană a Covasnei.

 

 

Scriem si publicam articole sponsorizate adaptate bugetului tau

 

Mulți români ajung aici atrași de puritatea zonei, dar și de faptul că este, încă, un loc aerisit, departe de aglomerația celor mai cunoscute stațiuni de la munte. Pe lângă traseele montane, Comandău ne ademenește cu peisaje splendide și nămeți ca-n copilărie, iar locul acesta a fost, în ultimii ani, pe buzele tuturor, pentru peisajele sale fabuloase, dar și pentru oferta sa bogată în turism de aventură.

Plimbările cu snowmobilul spre Vârful Lăcăuți te cuceresc, fără-ndoială, iar aventura și adrenalina ating noi dimensiuni, cu fiecare kilometru așternut sub șinele saniei cu motor. După așa o „roventură”, călătorii noștri poposesc la o stână de poveste, un adevărat refugiu pentru iubitorii muntelui, pe timp de iarnă, loc în care ne vom bucura de o gustare haiducească, tradițională, iar experiența n-ar fi completă dacă n-ar fi popasul acesta în care să apuci să și guști o parte din tradiția covăsneană autentică.

Nu ratați o nouă ediție ”ROventura”, cu George Mihai și Andreea Străvoiu, sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, la Kanal D.

 

VEZI PROGRAMUL TV PENTRU ACEASTA SAPTAMANA, AICI!

 

Advertisement

 

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending