Connect with us

Seriale

Aventuri în preistorie din luna februarie la Minimax

Published

on

Foto Credit: Minimax

Luna aceasta ne aduce povești animate cu acțiunea în perioada de dinaintea istoriei scrise: serialul „Începuturile familiei Crood” și câteva filme din seria „Tărâmul uitat de timp”. 

De când s-a lansat, în 2013, filmul animat 3D „The Croods” a cucerit milioane de fani din lumea întreagă. Producția a avut și o continuare, lansată în 2020. Ambele au încasat milioane de dolari la box office. Dar membrii familiei Crood au avut și multe alte aventuri pe lângă cele prezentate pe marile ecrane și acestea sunt subiectul serialului „Începuturile familiei Crood”, care le prezintă experiențele și poveștile de familie înainte de marile lor călătorii din filme. 

Advertisement

Eeep, Grug, Thunk, Ugga, Sandy și Buni își fac prieteni noi, au parte de confruntări cu animale fantastice, dar și peripeții care sunt ușor de recunoscut pentru orice familie – mers la școală, petreceri în pijamale și decizii de luat în viața lor de zi cu zi, într-o lume preistorică. Serialul „Începuturile familiei Crood” este difuzat de Minimax în luna februarie, zilnic, de la 15:30. 

Serialul iese în evidență față de film pentru că este creat în tehnici clasice de animație bidimensională, iar mare parte din episoade sunt desenate de mână. Show-ul are în total patru sezoane, 52 de episoade și 140 de segmente și a primit două nominalizări la premiile Annie Awards, dedicate animațiilor de top. 

În fiecare duminică din februarie, de la ora 16:30, Minimax îi bucură pe cei mici cu câte o poveste din longeviva serie de lungmetraje „Tărâmul uitat de timp”. Aceasta prezintă poveștile unor pui de dinozauri care au parte de aventuri deosebite în comunitatea lor.

Advertisement

Duminică, Minimax difuzează „Tărâmul uitat de timp 5: Insula misterioasă”. Filmul a apărut în anul 1997 și începe cu niște creaturi consumatoare de plante care lasă vegetaţia devastată în urma lor. Astfel, Littlefoot, Cera, Petrie și părinții lor nu au ce să mănânce. Micii dinozauri reușesc însă să descopere o insulă misterioasă și abundentă în alimente. 

Pe 13 februarie este vremea pentru „Tărâmul uitat de timp 6: Secretul lui Saurus Rock”, film apărut în 1998. Littlefoot este fascinat de o poveste spusă de bunicul lui, despre un dinozaur singuratic și misterios. În mod întâmplător, Littlefoot alunecă la puțin timp după și este salvat de un dinozaur, Doc, care are trăsături asemănătoare cu cel din legendă. 

Advertisement

În duminica următoare, 20 februarie, de la aceeaşi oră, Littlefoot și prietenii lui au parte de o aventură care implică un meteorit albastru, un vulcan activ și poate prea multă curiozitate, în „Tărâmul uitat de timp 7: Piatra din focul rece”. 

Iar în ultima duminică din februarie, pe data de 27, Minimax difuzează „Tărâmul uitat de timp 8: Marele îngheț”. În film, comunitatea de dinozauri este complet surprinsă de o zăpadă neașteptată și trebuie să găsească mâncare și un adăpost cald, pentru a trece cu bine peste iarna grea.

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending