Connect with us

Seriale

Aventurile lui Ghita Spagoveanu continua in “Moldovenii”. Primarul aduce aer din America, in Gaurenii de Jos!

Published

on

Adunare generala in Gaurenii de Jos, locul unde totul este posibil, sub indrumarea primarului atipic, Ghita Spagoveanu.

Satenii sunt convocati de edilul comunei, pentru a face un anunt de importanta maxima, imediat dupa vizita primarului in Statele Unite ale Americii. Acesta promite un suflu nou, o schimbare, si le aduce locuitorilor din Gaurenii de Jos aer de peste ocean, din America. 

“Am fost in America pentru a ma inspira! Simteam ca in satul nostru este o tensiune care pluteste in aer si am fost in America pentru a vedea ce fac americanii de au o viata atat de relaxata si de le merge atat de bine. Nu am venit cu mana goala de acolo, am adus aer din America”, anunta triumfator primarul Ghita Spagoveanu.

La reuniunea extraordinara, in comitetul de intampinare, este si nelipsitul Parinte Vasile, insotit de Dascal. La auzul vestii oferite de primar, cele doua fete bisericesti pun la cale un plan mai putin ortodox.

“Ca sa va demonstrez ca este aer sfintit, am cardul bancar cu banii vostri, pentru biserica, pe care il voi introduce in borcanul cu aer sfintit. Din acest moment, leii nostri romanesti de pe card se vor converti in dolari americani”, spune Parintele Vasile.

Ce discutii vor isca in sat aceste escapade ale primarului si cum se vor revolta satenii veti putea urmari intr-un nou episod al serialului “Moldovenii”, dfiuzat in maine seara, la ora 20:00, la Kanal D!

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending