Connect with us

Spectacole

”Aviatorii” lui Catalin Botezatu defilează la Sun Sensations Beach Club

Published

on

Seria evenimentelor ”la înălțime”, organizate de Expopedia International si Centrul Comercial Sun Plaza pe terasa Sun Sensations Beach Club va fi inaugurată vineri, 4 mai 2012, cu o prezentare semnată Cătălin Botezatu.

Designerul va pune în scenă colecția ”Aviator”, una dintre cele mai de succes colecții ale sale. Manechini celebri vor urca pe podium accesorizați corespunzător, purtând ținute de… aviatori sexy!
După ce a făcut senzație pe aeroport cu inedita colecție, Botezatu își mută acum defilarea la înălțime, la Sun Sensations Beach Club, dând tonul celor mai tari petreceri din Capitală.

Seara, care se anunță ”fierbinte” pentru toate doamnele și domnișoarele prezente, va fi completată cu un concert special Fly Project.

Evenimentul marca Botezatu este doar începutul unui sezon estival de senzație și plin de surprize, pe cea mai înaltă plajă din București. Organizatorii au pregătit, pentru al doilea an consecutiv, un club de vară care muta plaja in Sudul Capitalei. Nisipul fin, zona de apă ”water mirror”, baldachinele, locul de joacă pentru copii sau zona VIP sunt doar câteva dintre ingredientele unor party-uri reușite sau ale orelor de relaxare perfecta.

Sun Sensations Beach Club este o locaţie estivala, amenajata pe placul chiar si celor mai pretenţiosi consumatori de distractie şi va fi deschisă până pe 30 Septembrie. De luni până joi, doritorii sunt asteptati la seri de karaoke, întâlniri cu comunităţile artistice şi petreceri pentru copii, in intervalul 10:00 – 23:00, iar de vineri se da startul concertelor şi petrecerilor de club, de la ora 20:00 până la 03:00.

Daca in 2012 Expopedia a investit 200.000 euro pentru amenajarea spatiului, anul acesta, societatea a adaugat un plus de aproximativ 100.000 de euro, constand în modernizarea celor 3.400 de metri pătrați, transformând astfel Sun Sensations Beach Club in kilometrul 0 al distractiei estivale.
In plus, pe parcursul celor 5 luni de functionare, Expopedia anunță o investiție de 100.000 euro in cele mai tari evenimente ale verii!

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending