AVON, susţinut de GolinHarris şi Andreea Marin Bănică, luptă împotriva violenţei domestice - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

AVON, susţinut de GolinHarris şi Andreea Marin Bănică, luptă împotriva violenţei domestice

Published

on

La sfârşitul lunii noiembrie, GolinHarris a susţinut AVON în implementarea primei etape a programului „1.000 de paturi”, sub umbrela „Campania Respectului”. Cu ocazia Zilei Internaţionale a Luptei Împotriva Violenţei Domestice, AVON şi GolinHarris au vrut să atragă atenţia asupra numărului mic de adăposturi dedicate victimelor violenţei domestice şi să mobilizeze românii pentru a lua atitudine.

GolinHarris s-a ocupat integral de dezvoltarea conceptului şi de implementarea acestei campanii. Programul „1.000 de paturi” a fost lansat pe 27 noiembrie, la Sibiu, unde au avut loc două evenimente de amploare, în parteneriat cu asociaţia A.L.E.G Sibiu: conferinţa de presă „Violenţa domestică – informare şi prevenţie” şi evenimentul stradal „Seara de veghe a martorelor tăcute”. În cadrul evenimentului stradal, voluntarele AVON şi A.L.E.G Sibiu au avut mâinile legate în lanţuri, ca simbol al abuzurilor care le ţin prizoniere în propriul cămin. Mai mult, fiecare participant la eveniment a avut şansa să aprindă câte o lumânare în amintirea victimelor violenţei domestice şi să lase un mesaj de încurajare pentru persoanele abuzate.

Reprezentanţii presei locale din Sibiu, blogerii şi invitaţii la conferinţă au primit câte o cheie, simbolizând eliberarea femeilor din lanţurile violenţei domestice.
În cadrul acestor evenimente, Andreea Marin Bănică, ambasadoarea Campaniei Respectului, a încurajat strângerea de fonduri iniţiată de AVON, pentru suplimentarea paturilor existente în centrele maternale din România. Andreea Marin Bănică, reprezentanţii AVON şi autorităţile locale le-au povestit celor prezenţi despre dramele femeilor abuzate, despre importanţa susţinerii lor, dar şi despre modificările survenite în legea privind combaterea violenţei în familie.

„M-am hotărât să mă alătur campaniei «1.000 de paturi» pentru că înțeleg și susţin din toată inima cauza pentru care AVON luptă. Violenţa domestică este încă un subiect tabu în România și femeile se tem să vorbească despre coșmarul pe care îl trăiesc în propriul cămin. Este momentul să rupem tăcerea și să le eliberăm din lanţurile violenţei. Poate că 1.000 de paturi în plus nu reprezintă foarte mult, dar acesta este un pas important, pe care îl putem face numai cu ajutorul vostru”, a mărturisit Andreea Marin Bănică, ambasadoarea AVON „Campania Respectului”.

Cele două evenimente au fost precedate, pe 26 noiembrie, de lansarea unui supliment special al ziarului Libertatea, intitulat sugestiv „Libertatea femeii”. Suplimentul a reprezentant atât un manifest al campaniei, cât şi o sursă importantă de informaţii şi de sfaturi pentru femeile victime ale violenţei domestice, care sunt gata să înceapă o viaţă nouă, lipsită de abuzuri.

AVON şi GolinHarris se află la prima colaborare şi au înregistrat rezultate excelente. Notorietatea acestei campanii a crescut notabil, cu o acoperire foarte bună în presă şi în blogosferă.
„Alături de GolinHarris, am reuşit şi anul acesta să atragem atenţia asupra violenţei domestice. Împreună sperăm să rupem lanţurile acestui subiect tabu şi să încurajăm femeile abuzate să ia atitudine!”, declară Raluca Kișescu, Director de Marketing AVON România și Moldova.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending