Connect with us

ALL MEDIA

A avut loc Gala Celebrităților Anului! Vezi ce vedete au fost laureate

Published

on

Professional Celebrity, în parteneriat cu Camera de Comerţ şi Industrie a României au prezentat a patra ediţie a Galei Celebrităţilor, la Bucureşti. În cadrul ei au fost premiate personalităţi din diverse domenii de activitate, precum administraţie, diplomaţie, afaceri, învăţământ, sănătate, sport, televiziune, actorie, regie, cultură şi muzică.

Juriul a fost prezidat anul acesta de Octavian Bellu, iar criteriile de desemnare a câştigătorilor au avut în vedere studiile, cariera, popularitatea, valoarea, recunoaşterea şi implicarea socială a tuturor celor nominalizaţi. Nominalizările au fost făcute de către 28 de jurnalişti, care aparţin celor mai importante publicaţii din ţară.

Felicia Filip, Dorina Lazăr, Rodica Popescu Bitănescu, Paula Iacob, Gheorghe Turda, Doru Viorel Ursu, Theodor Baconschi, Cristian Ciocan, Simona Gherghe, Andreea Bănică, Mihaela Borcea şi Cristian Brancu s-au aflat printre cei premiați la cea de-a patra ediţie a Galei Celebrităţile Anului.

Gala internaţională a celebrităţilor este un proiect de succes pe care l-am realizat pentru sprijinul imaginii României peste hotare. Am adus în atenţia publicului internaţional români de succes stabiliţi peste hotare, dar şi personalităţi internaţionale care au sprijinit România. Proiectul a fost primit cu căldură de publicul internaţional în America, Italia şi Spania.”, a declarat Mihaela Şerban, realizatoarea Galei Celebrităţile Anului.

Foto Credit: i-stiri.ro

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending