AWARD | Bonnie Tyler, marea laureată Escradio Awards! Vezi toți câstigatorii! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Eurovision

AWARD | Bonnie Tyler, marea laureată Escradio Awards! Vezi toți câstigatorii!

Published

on

Perioada de votare pentru desemnarea câștigătorilor celor patru categorii Eurovision Song Contest Radio Awards 2013 s-a încheiat. Bonnie Tyler, reprezentanta Mării Britanii, a obținut două trofee, perntru “Cea Mai Bună Melodie de la Eurovision 2013” și pentru “Cea mai bună prezență feminină pe scena Eurovision 2013”.

La categoria “Cea Mai Bună Melodie de la Eurovision 2013”, pe locul 2 s-a clasat reprezentanta Norvegiei, Maragaret Berger și piesa ei “I feed you my love”, iar pe locul 3 îi regăsim, la egalitate, pe italianul Marco Mengoni cu piesa “L’essenziale” și pe ucraineanca Zlata Ognevich și a ei melodie “Gravity”. Reprezentantul României, Cezar s-a clasat pe locul 11, cu piesa “It’s my life”.

La categoria “Cea Mai Bună Prezență Feminină pe scena Eurovision 2013”, pe locul 2 s-a clasat ucraineanca Zlata Ognevich, urmată de olandeza Anouk.

Italianul Marco Mengoni s-a impus la categoria “Cea Mai Bună Prezență Masculină pe scena Eurovision 2013”, fiind urmat de islandezul Eithor și de reprezentantul Azerbaidjanului, Farid Mammadov. La această categorie, Cezar s-a clasat pe locul 8.

Ultima, dar nu cea din urmă categorie este “Cea Mai Bună Trupă/Cel Mai Bun Duet pe scena Eurovision 2013”. Aici, câștigători au fost reprezentanții Greciei, Koza Mostra și Agathonas Yakovidis, urmați de reprezentanții Muntenegrului, Who See și Nina Zizic și de reprezentanții Elveției, trupa Takasa.

Puteți accesa clasamentul detaliat al Escradio Awards aici!

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending