Connect with us

Grila de programe

AXN a pregătit o serie de filme şi seriale speciale, pentru luna februarie. Vezi lista!

Avatar

Published

on

RADAR DE MEDIA vă prezintă cele mai noi seriale şi filme, la AXN, pentru entuziaştii programelor de televiziune.

Seriale noi europene:

– No Limit – sezonul 1 din 11 februarie, în fiecare marţi, de la 23:00

n 4 031 no limit c francois lefebvre europacorp television

O tumoare cerebrală potenţial fatală îl forţează pe Vincent Libérati să îşi abandoneze viaţa de agent secret şi să se întoarcă în Marseille pentru a fi mai aproape de fiica sa adolescentă, Lola, şi de fosta soţie, Alexandra. Pentru a primi un tratament medical experimental, Vincent este de acord să se alăture unei organizaţii secrete, Hydra, ce luptă împotriva crimei organizate, prin metode ilegale. Între timp, viaţa sa personală scârţâie…

– Crimele din Sandham / Sandham Murders – sezonul 1 din 25 februarie, în fiecare marţi, de la 21:00

Morden i Sandhamn - I grunden utan skuld

Liniştea însoritei insule Sandham este tulburată de o descoperire macabră: un membru uman într-o pungă de plastic. Detectivul Thomas Andreasson şi colega sa, Mia Holmgren, conduc investigaţia, dezvăluind conexiuni ce conduc către o tânără de 18 ani, dispărută de un an de zile. La scurtă vreme, o altă fată dispare de pe insulă şi aparent, dispariţia are legătură cu primul caz. O idilă romantică se naşte între cei doi detectivi, simultan cu investigaţia în plină desfăşurare, dar finalul sezonului este dramatic pentru ambii.

– Călători în preistorie: O nouă lume / Primeval: New World – sezonul 1 din 15 februarie, în fiecare sâmbătă, de la 12:50

Calatori_din_preistorie

Pentru pasionaţii genului Science Fiction, Călători în preistorie: O nouă lume propune o premiză fantastică: oameni şi animale călătoresc în timp, cu ajutorul unor fenomene fictive, ce acţionează precum portaluri. Evan Cross, un inventator programator, înfiinţează o echipă specială care investighează anomaliile descoperite de acesta.
Un program dedicat pasionaţilor de poveşti cu intrigă fantastică.

AXN White

– Hotel Grand / Grand Hotel – sezonul 2, din 4 februarie, în fiecare marţi, de la 17:30

Hotel_Grand

După teribilul accident de la finalul primului sezon, Andrew intră în comă și viața lui stă în balanță. Julio este convins că acesta nu a fost un simplu accident, ci o tentativă de asasinat. Sarcina lui Belén se apropie de termen, dar la mijloc sunt multe interese…
Javier îşi continuă viaţa fără griji, departe de preocupări, însă un eveniment important îi marchează existenţa.

– Cranford – sezonul 1, din 18 februarie, în fiecare marţi, de la 19:20

Cranford

Bine aţi venit în Cranford! Un loc al etichetei, al tradiţiei, guvernat de spiritul feminin. Dar şi o comunitate rurală pe cale de a se schimba definitiv.
Sosirea chipeşului doctor Harrison din Londra stârneşte apele, nu doar din cauza metodelor medicale revoluţionare pe care le propovăduiește, ci şi din cauza efectului său asupra inimilor doamnelor din comunitate. Speranţele şi spiritul vesel ale “domnişoarei” Matty Jenkyns au fost zdrobite în tinereţe, când a fost forţată să renunţe la marea iubire a vieţii sale şi să trăiască în umbra surorii sale mai mari, Deborah, arbitrul corectitudinii din Cranford. Va avea oare o a doua şansă la fericire?

AXN Black

– Victoria’s Secret Fashion Show 2013, pe 23 februarie, la 00:15

2013_VICTORIA'S_SECRET_FASHION_SHOW_-_Fantasy_Bra

Spectacolul din 2013 a avut loc în New York şi impresionează, ca în fiecare an, cu frumuseţea super-modelelor Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Lily Aldridge, Candice Swanepoel, Lindsay Ellingson, Karlie Kloss, Doutzen Kroes, Behati Prinsloo şi multe altele. De asemenea, spectacolul este completat de interviuri spumoase, profile de modele şi momente din culisele organizării celui mai faimos show de modă. Taylor Swift este invitata specială a ediţiei din 2013.

AXN Spin

– Clanul Hatfield şi clanul McCoy / Hatfields & McCoys, sezonul 1, din 11 februarie, în fiecare marţi, de la 22:00

Clanul_Hatfield_si_clanul_McCoy

Cei doi buni prieteni, Devil Anse Hatfield şi Randall McCoy, se întorc acasă după Războiul Civil: Hatfield în West Virginia şi McCoy de-a lungul râului din Kentucky. Tensiunea şi resentimentele se acumulează şi, curând, izbucneşte conflictul. La scurtă vreme, prietenii, vecinii şi forţe externe se implică în luptă, aducând cele două state aproape de un nou Război Civil.

AXN difuzează în fiecare vineri şi sâmbătă seară câte un film mult îndrăgit:

Camera de refugiu – PANIC ROOM – 1 Februarie – ora 21:00
La suprafaţă – PATRICIA CORNWELL: THE FRONT –  7 Februarie – ora 22:00
Masca lui Zorro – THE MASK OF ZORRO –  8 Februarie – 18:00
Hellboy – Eroul scăpat din infern – HELLBOY –  15 Februarie – 21:00
Omul invizibil 2 – HOLLOW MAN II. –  21 Februarie – 22:00
Triplu X – XXX – 28 Februarie – 22:00

Votaţi AICI în semifinala premiilor Radar de Media, ediţia Primăvară 2014

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Comentarii

comments

Grila de programe

Noi programe vin, din 3 aprilie, să aducă arta şi frumosul la TVR 3

Bianca Bujor - Editor Coordonator

Published

on

           La TVR 3, din această primăvară, aveţi noi motive de speranţă şi iubire precum şi ocazii unice de a vă deschide inimile către frumuseţea artelor şi a oamenilor care o creează. Pentru că departe de a fi ceva abstract, cultura este la TVR 3 accesibilă tuturor, indiferent de vârstă, interese sau preferinţe.

 

 

Scriem si publicam articole sponsorizate adaptate bugetului tau

 

Sâmbătă, 3 aprilie, trei noi programe vin să îmbogăţească oferta emisiunilor: Cult@press (de la 19.50) ne aduce o revistă a presei culturale, Seara de dans contemporan (de la 21.00) ne prezintă spectacole emblematice recente din istoria dansului contemporan românesc, după care dăm o Tură prin cultură (de la 21.50) pentru a fi la curent cu evenimentele şi noutăţile săptămânii din domeniul cultural.

 

Acestea se adaugă celui mai plăcut tratament: Pastila de artă, administrată în fiecare seară a săptămânii la TVR 3, de la ora 22.50. Este reţeta prin care Ileana Ploscaru Panait vă invită să descoperiţi artele plastice şi operele de o excepțională valoare şi să analizaţi înțelesurile lor, apropiindu-vă de lumea creatorilor de frumos.

Aşadar, din 3 aprilie, noua emisiune Cult@press vă propune sâmbăta, de la ora 19.50, să rămâneţi conectați la realitatea culturală, proiectată în paginile presei de profil. Carmen Târnoveanu aduce săptămânal o revistă a presei culturale, cu informații ce ridică probleme și îndeamnă la reflecţie. Toți cei care vor să rămână conectați la realitatea culturală vor putea afla, în doar cinci minute, principalele informații ale săptămânii.

 

Ora 21.00 marchează, în 3 aprilie, un adevărat eveniment: reluarea după o întrerupere de 12 ani a emisiunii Seara de dans contemporan. Realizată în parteneriat cu CNDB (Centrul Naţional al Dansului Bucureşti), Seara de dans contemporan aduce în atenția telespectatorilor lucrări coregrafice valoroase, spectacole emblematice care ocupă un loc important în istoria dansului contemporan românesc. Prima ediţie cuprinde reportajul making of al spectacolului „Outcome” de Manuel Pelmuș.

 

Seara de dans contemporan a debutat iniţial în 2009 la TVR Cultural, iar acum revine, după 12 ani, cu noi ediţii. Noua serie pune accentul pe generaţiile diferite de artiști ce se intersectează în crearea a nouă producții coregrafice realizate de: Vava Ștefănescu, Mihai Mihalcea, Manuel Pelmuș, Mădălina Dan, Simona Deaconescu, Eduard Gabia și alți coregrafi apreciați. Fiecare episod al actualului sezon va prezenta un making of al unei producții noi de dans, în care se vor regăsi imagini cu producțiile noi, dar și secvențe de arhivă cu cele originale, plus mărturii – de ieri şi de azi – ale coregrafilor și protagoniștilor.

 

Fiecare reportaj va avea o introducere în care Vava Ștefănescu, managerului CNDB, Mihai Mihalcea, directorul de programe CNDB și Mihaela Michailov, critic de dans, alături de Bogdana Pascal, vor analiza contextul și realizarea fiecărei producții în parte. Filmările au fost realizate în perioada iunie 2020 – martie 2021, în momentele mai relaxate de pe parcursul anului pandemic, dar și pe durata restricțiilor – când au fost luate toate măsurile de siguranță. Multe dintre prezentări au fost organizate special pentru camera de filmare, astfel încât publicul poate asista acum, la TVR 3, la un program unic.

 

De la 21.50, Irninis Miricioiu şi Marius Constantinescu vă propun să daţi o Tură prin cultură la TVR 3, făcând o trecere în revistă a celor mai importante evenimente, a  noutăţilor săptămânii din artele spectacolului, literatură, pictură, sculptură, muzică – şi veţi afla care sunt principalele evenimente culturale din timpul unei săptămâni bucureștene. Această Tură prin cultură vă va spune care sunt titlurile noi, ce pregatesc actorii pentru reluarea activităţii – chiar și online, despre noi expoziții sau ce emisiuni au mai fost pregătite la TVR 3, acolo unde cultura se află la ea acasă.

 

Pe lângă aceste noutăți, TVR 3 vă invită să urmăriți, zilnic, cele mai interesante şi atractive producţii ale studiourilor teritoriale: TVR Cluj, TVR Craiova, TVR Iaşi, TVR Timişoara, TVR Târgu Mureş, precum şi programul Matinalii de la TVR MOLDOVA. Astfel, TVR 3 îmbină armonios atât informaţiile din toate zonele ţării, cât şi munca a zeci de jurnalişti din afara Bucureştiului, dedicaţi să arate cât mai fidel realitatea care îi înconjoară.

VEZI PROGRAMUL TV PENTRU ACEASTA SAPTAMANA, AICI!

 

 

 

Comentarii

comments

Continue Reading

Grila de programe

TVR 2 a pregătit un program special pentru Paştele catolic

Bianca Bujor - Editor Coordonator

Published

on

            Credincioşii catolici se pregătesc de sărbătoarea Învierii Domnului, care anul acesta va avea loc pe 4 aprilie. TVR 2 va difuza programe dedicate marii sărbători şi va transmite în direct ceremoniile religioase de la Catedrala Sfântul Iosif din Bucureşti şi din Vatican. Paștele catolic, dar și restricțiile cauzate de pandemie, ne oferă prilejul să petrecem mai mult timp acasă, alături de familie.

 

 

Scriem si publicam articole sponsorizate adaptate bugetului tau

 

În aceste condiții, TVR 2 s-a gândit la un program variat, pe gustul tuturor telespectatorilor care vor putea astfel să petreacă timp de calitate alături de cei dragi. Sfârșitul de săptămână va aduce sezoane noi ale unor emisiuni consacrate. Reprize proaspete de râs la „Gala umorului” (din 2 aprilie, ora 20:00), ediții noi la „Femei de 10, bărbați de 10” (din 3 aprilie, ora 15:00), dar și la „Distracțiile lui Cazacu”, emisiune care schimbă ora de difuzare – în fiecare sâmbătă, de la ora 18:00. Noi sezoane ale emisiunilor „Zile cu stil” (din 3 aprilie, ora 18:30) și „Cap compas” (din 3 aprilie, ora 12:30). „Drag de România mea!” a pregătit, duminică, de la ora 15:00, surprize la începutul unui nou sezon, iar cel mai longeviv program TV, „D-ale lu’ Mitică”, aniversează 22 ani cu un nou sezon din 4 aprilie, ora 17:00.

 

Calendarul celebrărilor liturgice prezidate de Papa Francisc în Săptămâna Sfântă continuă pentru al doilea an în contextul restricțiilor impuse de autorități cauzate de pandemie. Din Duminica Floriilor până la tradiționala ceremonie pascală „Urbi et Orbi”, zilele Săptămânii Sfinte și Triduum-ului pascal în Cetatea Vaticanului urmează îndeaproape riturile liturgice, la care participă un număr restrâns de credincioși.

 

Programul transmisiunilor în direct la TVR 2:

CREDO. Via Crucis, 2 aprilie, de la ora 22.00. Papa Francisc va conduce rugăciunea devoțiunii Calea Crucii. La fel ca anul trecut, aceasta va avea loc pe esplanada Bazilicii Sfântul Petru. Meditațiile de la Calea Crucii din acest an au fost pregătite de cercetașii catolici din Foligno și de credincioșii parohiei „Sfinții Martiri Ugandezi” din Roma.

 

CREDO. Vigilia Pascala, 3 aprilie, ora 20:30. Papa Francisc celebrează solemnitatea Vigiliei Pascale la altarul din Bazilica San Pietro. De la ora 20:00, Sărbătoarea Învierii va fi prefațată de o descriere a ultimilor pași dinaintea răstignirii în documentarul „Miresme la mormânt”.

 

Duminica Paștelui, 4 aprilie. De la ora 8:00, sub genericul „Repere sacre” se va transmite Sfânta Liturghie Romano-Catolică din Catedrala Sfântul Iosif. De la ora 13:00, în solemnitatea Învierii Domnului, Papa Francisc va adresa tradiționalul mesaj pascal și de binecuvântare „Urbi et Orbi”. Transmisiunile în direct de la Vatican și documentarul „Miresme la mormânt” se vor difuza și pe TVRi și TVR Moldova.

 

Producții de divertisment, umor, dar și multe informații utile se regăsesc în emisiunile din grila de primăvară TVR 2.
În fiecare vineri, de la ora 20:00, Corina Dănilă și Dragoș Huluba ne invită la „Gala umorului”. În noul sezon sunt pregătite zece ediții cu momente memorabile ale umorului românesc. Îi vom revedea pe Toma Caragiu, Amza Pellea, Dem Rădulescu, Jean Constantin, Puiu Călinescu, Octavian Cotescu, Stela Popescu, Ştefan Bănică şi mulţi alţii. Așa cum ne-am obișnuit, și în acest sezon momentele de arhivă vor alterna cu cele din studio. „În această perioadă de pandemie, cu multe restricții, avem nevoie de umor. Cum vinerea, de la ora 20:00, trebuie să fim în casă, am putea, de ce nu, să ne uităm la Gala umorului”, propune Corina Dănilă.

 

„Înfruntăm pandemia şi începem un nou sezon al emisiunii „Femei de 10, Bărbați de 10”, anunță Marina Almășan. „Și pentru ca „reintrarea în mână” să aibă loc cât mai plăcut, prima ediție, sâmbătă, 3 aprilie, de la ora 15:00, am adunat povești extraordinare din sfera muzicii românești. Telespectatorii TVR 2 se vor bucura să afle ce mai face Elena Cârstea, care e povestea șlagărului „Dacă pleci” – istorisită de însuși autorul său, Cătălin Crișan, și cum poate microbul muzicii să devină numitor comun pentru trei generaţii: compozitorii Ionel Tudor, Andrei Tudor și senzaționala Maia Tudor”, adaugă realizatoarea.

 

La începutul anului, Cătălin Cazacu, prezentatorul show-ului „Distracțiile lui Cazacu”, anunța că, pentru o perioadă, se mută în Zanzibar. Sâmbătă, de la ora 18:00, în debutul celui de-al doilea sezon al emisiunii, va povesti pe larg despre vacanța sa. „A fost cea mai frumoasă experiență pe care am avut-o. Mi s-a potrivit mănușă. Am trait la fel ca localnicii și am simțit ce înseamnă să descoperi acea insulă”, a spus Cătălin Cazacu. Tot sâmbătă, de la ora 18:30, Alina Ionescu dă startul celui de-al șaselea sezon al emisiunii „Zile cu stil”. Printre invitații primei ediții se numără Mircea Bărbulescu și Antonia Nae.

 

VEZI PROGRAMUL TV PENTRU ACEASTA SAPTAMANA, AICI!

 

 

 

Comentarii

comments

Continue Reading

Grila de programe

2021 este anul Culturii la TVR 3! peste 40 de ore de programe culturale săptămânal

Bianca Bujor - Editor Coordonator

Published

on

Foto Credit: TVR

            Primăvara aduce, săptămânal, la TVR 3, peste 40 de ore de programe culturale. Sezoane noi ale emisiunilor consacrate, dar şi producţii realizate în premieră, vă aşteaptă din 29 martie, la TVR 3!

 

 

Scriem si publicam articole sponsorizate adaptate bugetului tau

 

Cultură, informaţie și educaţie, la TVR 3, unde creatori din toate domeniile, de la Bucureşti, Cluj, Craiova, Iaşi, Timişoara, Târgu Mureş, Chişinău, se întâlnesc cu telespectatorii lor. Principalele evenimente, din timpul unei săptămâni bucureștene, își vor găsi locul la ”Tură prin cultură”sâmbătă, ora 21.50, la emisiunea al cărei titlu șugubăț este o reprezentare perfectă a conținutului. Marius Constantinescu și Irninis Miricioiu vor povesti ce cărți s-au mai lansat, ce spectacole se mai joacă – chiar și online, despre expoziții sau noutăţile pregătite de TVR 3, unde cultura se află la ea acasă.

 

”Cult@press” vă propune, sâmbăta, de la ora 19.50, să rămâneţi conectați la realitatea culturală, proiectată în paginile presei de profil. Titlurile şi articolele vă sunt semnalate de Carmen Târnoveanu şi Irninis Miricioiu. Revista presei culturale oferă informații importante și îndeamnă la reflecţie. Tot sâmbăta, de la ora 21.00, avem ”Seara de dans contemporan”, un parteneriat cu Centrul Național al Dansului București, care ne propune spectacole reper din anii 2000, dar şi proiecte coregrafice noi. Bogdana Pascal ne invită să urmărim legătura între generațiile de artiști ce se vor intersecta în fiecare seară de sâmbătă. Nici artele plastice nu sunt uitate: zilnic, de luni până duminică, de la ora 22.50, Ileana Ploscaru Panait va administra fiecărui telespectator ”Pastila de artă”.

 

Ne întâlnim cu ”A doua Românie”, cea de dincolo de graniţe, în emisiunea moderată de Corina Dobre, sâmbăta, de la 15.30, după aceea sunteţi invitaţi „La un pas de România”, emisiune realizată de Aura Dobre, la ora 16.30, în Maramureșul istoric din dreapta Tisei, Regiunea Transcarpatia, Ucraina. TVR 3 continuă să vă aducă acasă, opere dramaturgice de excepţie, la Teatrul Naţional de Televiziune, în fiecare duminică, de la ora 20.00, un proiect al Casei de Producţie TVR.

Programele care au fidelizat telespectatorii TVR 3 se regăsesc în oferta noastră. Vineri, ora 21.00, mergeţi pe ”Drumul lui Leșe”! Sezonul 13 îl aduce pe Maestrul Grigore Leşe cu amintiri, destăinuiri, mărturii ale personalităţilor invitate. De la ora 23.00, ”Deportații” lui Radu Găină își mărturisesc, cutremurător, în noi episoade, lupta pentru supraviețuire.

 

Sâmbăta, la 13.30, Daniela Mitache reia incursiunea în istoria de 155 de ani a instituţiei etalon a ţării, sub genericul ”Academia Română-prezentul continuu”. De la ora 20.30, la ”Vizual”, Marius Constantinescu ne descoperă arta din perspectiva fotografiei, a arhitecturii, a designului, a urbanismului sau peisagisticii. Sâmbăta continuă cu ritmuri de rock aduse de Doru Ionescu la ”Remix” şi se încheie cu film.

 

Duminica, de la ora 13.00, Monica Nicolescu îi aduce la TVR 3 pe românii care trec prin ”A doua emigrare”, după ce se întorc din străinătate. Mircea Neacşa ne invită, de la ora 16.00, la „Cântec şi poveste”, în București, Muntenia și Dobrogea. În cursul săptămânii, de luni până vineri, la ora 19.00, programul ajunge în toate regiunile ţării.

 

Între orele 20.00 şi 23.00, dăm startul unui veritabil maraton cultural prin întreaga ţară, cu emisiunile „Cap de afiş”, „CULT@rt”, „Piper pe limbă”, ”Ghici cine vine la cină?””Picătura de cultură”, ”Cu cărțile pe față”. Dialogurile lui Andrei Marga vor putea fi urmărite duminica.

 

Casa de Producţie TVR ne prezintă sâmbăta, la prânz, ”Locuri, oameni şi comori” cu Emilia Nicolaescu, iar seara, ”Regatul sălbatic” cu Mihai Enea. Nu lipsesc nici documentarele, care vor fi difuzate nu doar sâmbăta ci și duminica, de la ora 19.00.

”Recitalurile Concursului Internațional George Enescu”, Festivaluri de muzică din 2020, ”Poesis” cu momente din arhiva de aur a Televiziunii Române, ”Spectacolul lumii”, ”Nocturne”, sunt prezente în grila TVR 3, iar duminica dimineaţa este rezervată spiritualităţii. Rămâneți pe TVR 3 ca să trăiţi Primăvara din plin!

 

VEZI PROGRAMUL TV PENTRU ACEASTA SAPTAMANA, AICI!

 

 

 

Comentarii

comments

Continue Reading

Grila de programe

Grila de programe și recomandările lunii Aprilie 2021 pentru postul E! Entertainment

Bianca Bujor - Editor Coordonator

Published

on

E! Live From The Red Carpet (Duminică, 25 APRILIE, DE LA ora 24:00. RED CARPET RUNDOWN: 2021 OSCARS PREMIERA LUNI, 26 APRILIE DE LA ora 2:30): Vino alături de E! pe covorul roșu la ediția din 2021 a Premiilor Oscar, evenimentul anual care sărbătorește cele mai mari și strălucitoare staruri de la Hollywood. Fiți gata să vă minunați pe măsură ce emisiunea va livra cea mai cuprinzătoare paradă a ținutelor de pe celebrul covor roșu.

 

 

NOU Scriem si publicam articole sponsorizate adaptate bugetului tau!

 

KEEPING UP WITH THE KARDASHIANS (SEZONUL 20 continuă DUMINICA, DE LA ora 22:00): Au trecut împreună prin momente minunate, dar și momente extrem de grele, iar publicul a fost mereu alături de ele. Sezonul final al acestui reality-show de legendă, ce continuă în luna aprilie, prezintă prima familie a televiziunii pe măsură ce se confruntă cu provocările anului 2021 și se pregătește pentru viitor.

 

OVERSERVED WITH LISA VANDERPUMP (continuă DUMINICA, DE LA ora 23:00): În episoadele de jumătate de oră, Lisa Vanderpump restaurator renumit, scriitoare, actriță și star al emisiunii The Real Housewives of Beverly Hills, Vanderpump Rules și Dancing with the Stars, nu vrea să lase carantina să îi afecteze stilul de viață. În fiecare episod, ea găzduiește o petrecere specială, în casa ei minunată, pentru invitații săi celebri.

 

NIGHTLY POP (Miercuri – Sâmbătă, de la 00:00): Atenție, Hollywood! Nightly Pop este cu ochii pe tine! Cele mai savuroase comentarii despre evenimentele săptămânii din pop culture sunt livrate de echipa Nightly Pop! Fără filtru, surprinzătoare și mereu scandaloase, nu pierde știrile săptămânii, luna aceasta la E!

 

VEZI PROGRAMUL TV PENTRU ACEASTA SAPTAMANA, AICI!

 

 

 

Comentarii

comments

Continue Reading

Grila de programe

Grila de programe și recomandările lunii Aprilie 2021 pentru postul TV DIVA

Bianca Bujor - Editor Coordonator

Published

on

CAMERA DE GARDĂ (Sezonul 6, Duminica, de la ora 20:00): În noile episoade, studiul clinic al doctorului Halstead este în continuare promițător. Anna primește o veste care îi va schimba viața. Noah se trezește într-o situație din care nici măcar April nu îl poate ajuta să iasă. Dr. Choi ajută un pacient cronic să găsească o soluție. Dr. Halstead ia în considerare o nouă cale, iar Dr. Charles și Anna se apropie în contextul unei situații înfricoșătoare.

 

 

NOU Scriem si publicam articole sponsorizate adaptate bugetului tau!

 

MEDICUL LEGIST (Sezonul 3, Joia, de la 21:00): Serinda Swan o interpretează pe Jenny Cooper, un medic legist ce investighează cazuri suspecte în Toronto. Sezonul trei îi aduce lui Jenny noi întâmplări, noi revelații și rezoluția de a trăi momentul. Prin metode neobișnuite de terapie și întâlniri personale minunate, Jenny și cei ce o înconjoară descoperă ce înseamnă să trăiești într-o lume înconjurată de situaţii limită.

 

CĂPITANUL MARLEAU (Sezonul 5, Luni, de la ora 21:00, finalul pe 12 aprilie): Cele mai noi cazuri ale lui Marleau o aduc în fața unui star al industriei muzicale care asistă la o întâmplare mortală în cadrul unei nunți. De asemenea, este descoperit un fost doctor, alături de soția sa inconștientă, într-un sat din Corsica. Marleau pune la îndoială verdictele detectivilor şi are propria sa rezolvare a situaţiei.

ANATOMIA LUI GREY (Sezonul 14, Marți, de la 21:00): Luna aceasta, April este responsabilă de concursul de chirurgie, în timp ce Meredith tratează un pacient mai vechi, care o inspiră pentru un nou proiect. Doi băieți răniți în cadrul unui incendiu sunt aduși la spitalul Grey Sloan și Andy Herrera trebuie să își demonstreze abilitățile și cunoștințele când viața unuia dintre ei este pusă în pericol. Relațiile se precipită în cadrul spitalului când Meredith încearcă să afle mai multe despre Marie Cerone.

 

MISTERELE DE LA CHRONICLE (Duminica, de la 16:00): În aprilie la DIVA vin noi aventuri, seria de filme cu Alex McPherson, gazda unui podcast, și cu Drew Godfrey, un editor de la ziarul local. Alex investighează și elucidează tot felul de cazuri pentru podcastul ei. Cei doi formează o pereche dinamică în două filme: Misterele de la Chronicle: Cadavrul din iaz (pe 4 aprilie) și premiera în România, Misterele de la Chronicle: Ajutor letal (11 aprilie).

DETECTIVUL GOURMET (Luni, de la ora 21:00): Celebrul consultant culinar Henry Ross este un cunoscător al industriei resturantelor din San Francisco. Când are loc un sabotaj suspicios la un restaurant de cinci stele deținut de unul dintre prietenii lui, Henry trebuie să lucreze cu detectivul Maggie Prince, mamă singură. Povești interesante despre mâncare și rezolvarea cazurilor sunt programate pe 19 aprilie – Detectivul Gourmet și Detectivul Gorurmet: Crimă la patru stele.

 

WEEKENDUL FILMELOR PREFERATE (Vineri 30 aprilie – duminică, 2 mai, două filme de la 20:00): Weekendul filmelor preferate vine la DIVA cu blockbustere: Premiera la DIVA, Sfaturi de viață cu Steve Carell și Juliette Binoche (30 aprilie), filmul romantic cu Jennifer Aniston și Aron Eckhart – Dragoste fără preaviz (30 aprilie), comedia în premieră la DIVA, cu Adam Sandler și Jessica Biel – Vă declar soț și… soție ? (1 Mai), comedia romantică cu Hillary Duff și Heather Loklear – Bărbatul perfect (1 mai), filmul cu Rachel McAdams – Era și timpul! (2 mai) și comedia Vacanță All Inclusive cu Vince Vaughn și Jon Favreau (2 mai).

 

VEZI PROGRAMUL TV PENTRU ACEASTA SAPTAMANA!

 

 

 

Comentarii

comments

Continue Reading

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending

# EXMARKETPLACE - GOOGLE CERTIFIED PUBLISHING PARTNER - info@exmarketplace.com; +971 56 626 6430 google.com, pub-9021387890731428, RESELLER, f08c47fec0942fa0 yahoo.com, 1881359, RESELLER #Gemini advertising.com, 28919, RESELLER, e1a5b5b6e3255540 #VerizonD appnexus.com, 3292, RESELLER #VerizonD appnexus.com, 1356, RESELLER, f5ab79cb980f11d1 #VerizonD EMXDGT.com, 1291, RESELLER, 1e1d41537f7cad7f #VerizonD indexexchange.com, 183965, RESELLER, 50b1c356f2c5c8fc #VerizonD openx.com, 540236670, RESELLER, 6a698e2ec38604c6 #VerizonD openx.com, 537143344, RESELLER, 6a698e2ec38604c6 #VerizonD pubmatic.com, 156458, RESELLER, 5d62403b186f2ace #VerizonD pubmatic.com, 156325, RESELLER, 5d62403b186f2ace #VerizonD pubmatic.com, 156674, RESELLER, 5d62403b186f2ace #VerizonD contextweb.com, 561707, RESELLER, 89ff185a4c4e857c #VerizonD rubiconproject.com, 18222, RESELLER, 0bfd66d529a55807 #VerizonD appnexus.com, 11665, RESELLER #VerizonD yahoo.com, 58148, RESELLER, e1a5b5b6e3255540 #VerizonV aol.com, 58148, RESELLER, e1a5b5b6e3255540 #VerizonV appnexus.com, 1868, RESELLER #VerizonV appnexus.com, 1356, RESELLER, f5ab79cb980f11d1 #VerizonV EMXDGT.com, 273, RESELLER, 1e1d41537f7cad7f #VerizonV indexexchange.com, 184110, RESELLER, 50b1c356f2c5c8fc #VerizonV openx.com, 537125356, RESELLER, 6a698e2ec38604c6 #VerizonV openx.com, 539129292, RESELLER, 6a698e2ec38604c6 #VerizonV openx.com, 539088779, RESELLER, 6a698e2ec38604c6 #VerizonV pubmatic.com, 158430, RESELLER, 5d62403b186f2ace #VerizonV pubmatic.com, 160042, RESELLER, 5d62403b186f2ace #VerizonV pubmatic.com, 160048, RESELLER, 5d62403b186f2ace #VerizonV pubmatic.com, 155967, RESELLER, 5d62403b186f2ace #VerizonV pubmatic.com, 133799, RESELLER, 5d62403b186f2ace #VerizonV contextweb.com, 558299, RESELLER, 89ff185a4c4e857c #VerizonV rubiconproject.com, 13132, RESELLER, 0bfd66d529a55807 #VerizonV rubiconproject.com, 17250, RESELLER, 0bfd66d529a55807 #VerizonV xad.com, 240, RESELLER, 81cbf0a75a5e0e9a #VerizonV indexexchange.com, 184349, RESELLER, 50b1c356f2c5c8fc #VerizonV indexexchange.com, 183875, RESELLER, 50b1c356f2c5c8fc #VerizonV indexexchange.com, 184626, RESELLER, 50b1c356f2c5c8fc #VerizonV appnexus.com, 11664, RESELLER #VerizonV contextweb.com, 562258, RESELLER, 89ff185a4c4e857c #VerizonV indexexchange.com, 189200, RESELLER, 50b1c356f2c5c8fc #Index indexexchange.com, 192256, RESELLER #Index pubmatic.com, 158214, RESELLER, 5d62403b186f2ace #PubMatic pubmatic.com, 158883, RESELLER, 5d62403b186f2ace #PubMatic appnexus.com, 10970, RESELLER, f5ab79cb980f11d1 #Xandr spotxchange.com, 263601, RESELLER, 7842df1d2fe2db34 #spotx spotx.tv, 263601, RESELLER, 7842df1d2fe2db34 #spotx sovrn.com, 270680, RESELLER, fafdf38b16bf6b2b #sovrn lijit.com, 270680, RESELLER, fafdf38b16bf6b2b #sovrn lijit.com, 270680-eb, RESELLER, fafdf38b16bf6b2b #sovrn appnexus.com, 1360, RESELLER, f5ab79cb980f11d1 #sovrn gumgum.com, 11645, RESELLER, ffdef49475d318a9 #sovrn openx.com, 538959099, RESELLER, 6a698e2ec38604c6 #sovrn openx.com, 539924617, RESELLER, 6a698e2ec38604c6 #sovrn pubmatic.com, 137711, RESELLER, 5d62403b186f2ace #sovrn pubmatic.com, 156212, RESELLER, 5d62403b186f2ace #sovrn pubmatic.com, 156700, RESELLER, 5d62403b186f2ace #sovrn rubiconproject.com, 17960, RESELLER, 0bfd66d529a55807 #sovrn rhythmone.com, 1923001931, RESELLER,a670c89d4a324e47 #rhythmone video.unrulymedia.com, 1923001931, RESELLER #unruly aps.amazon.com, cf78b987-05be-4f10-bde4-2e3308b639ce, DIRECT #amazon pubmatic.com, 157150, RESELLER, 5d62403b186f2ace #amazon pubmatic.com, 160006, RESELLER, 5d62403b186f2ace #amazon openx.com, 540191398, RESELLER, 6a698e2ec38604c6 #amazon rubiconproject.com, 18020,RESELLER, 0bfd66d529a55807 #amazon appnexus.com, 1908, RESELLER, f5ab79cb980f11d1 #amazon appnexus.com, 3663, RESELLER, f5ab79cb980f11d1 #amazon adtech.com, 12068, RESELLER, e1a5b5b6e3255540 #amazon districtm.io, 100962, RESELLER, 3fd707be9c4527c3 #amazon rhythmone.com, 1654642120, RESELLER, a670c89d4a324e47 #amazon ad-generation.jp, 12474, RESELLER #amazon yahoo.com, 55029, RESELLER, e1a5b5b6e3255540 #amazon indexexchange.com, 192410, RESELLER, 50b1c356f2c5c8fc #amazon smartadserver.com, 3138, RESELLER #smart contextweb.com, 560288, RESELLER, 89ff185a4c4e857c #smart pubmatic.com, 156439, RESELLER #smart pubmatic.com, 154037, RESELLER #smart rubiconproject.com, 16114, RESELLER, 0bfd66d529a55807 #smart openx.com, 537149888, RESELLER, 6a698e2ec38604c6 #smart appnexus.com, 3703, RESELLER, f5ab79cb980f11d1 #smart districtm.io, 101760, RESELLER, 3fd707be9c4527c3 #smart loopme.com, s-2411, RESELLER, 6c8d5f95897a5a3b #smart loopme.com, 5679, RESELLER, 6c8d5f95897a5a3b #smart xad.com, 958, RESELLER, 81cbf0a75a5e0e9a #smart improvedigital.com, 1503, RESELLER #improve improvedigital.com, 1842, RESELLER #improve smartadserver.com, 1827, RESELLER #sublime improvedigital.com, 335, RESELLER #sublime appnexus.com, 3538, RESELLER #sublime appnexus.com, 3539, RESELLER #sublime appnexus.com, 3540, RESELLER #sublime appnexus.com, 11988, RESELLER #sublime vdopia.com, 14913, RESELLER, 49a66ce31a704197 #Chocolate chocolateplatform.com, 14913, RESELLER, 49a66ce31a704197 #Chocolate rubiconproject.com, 22390, RESELLER, 0bfd66d529a55807 #Rubicon rubiconproject.com, 22388, RESELLER, 0bfd66d529a55807 #Rubicon adyoulike.com, 660a4ec82056cc3d110c021ac670f9ed, RESELLER #Adyoulike appnexus.com, 9733, RESELLER #Adyoulike rubiconproject.com, 20736, RESELLER, 0bfd66d529a55807 #Adyoulike openx.com, 541048855, RESELLER, 6a698e2ec38604c6 #OpenX advertising.com, 3679, RESELLER #VerizonVideo advertising.com, 5831, RESELLER #VerizonVideo advertising.com, 8044, RESELLER #VerizonVideo advertising.com, 8022, RESELLER #VerizonVideo smaato.com, 1100047117, RESELLER, 07bcf65f187117b4 #smaato smaato.com, 1100004890, RESELLER, 07bcf65f187117b4 #smaato adcolony.com, 496220845654deec, RESELLER, 1ad675c9de6b5176 #smaato admanmedia.com, 552, RESELLER #smaato appnexus.com, 1752, RESELLER, f5ab79cb980f11d1 #smaato appnexus.com, 4052, RESELLER #smaato appnexus.com, 8790, RESELLER, f5ab79cb980f11d1 #smaato bidmachine.io, 36, RESELLER #smaato bidmachine.io, 60, RESELLER #smaato bidmachine.io, 74, RESELLER #smaato bidmachine.io, 77, RESELLER #smaato blis.com, 86, RESELLER, 61453ae19a4b73f4 #smaato contextweb.com, 558622, RESELLER, 89ff185a4c4e857c #smaato engagebdr.com, 16, RESELLER #smaato gammassp.com, 1516331892, RESELLER, 31ac53fec2772a83 #smaato indexexchange.com, 183920, RESELLER, 50b1c356f2c5c8fc #smaato indexexchange.com, 184270, RESELLER, 50b1c356f2c5c8fc #smaato inmobi.com, 55049d2e109d4ac1820ca1432dda4e13, RESELLER, 83e75a7ae333ca9d #smaato mobilefuse.com, 2281, RESELLER #smaato openx.com, 540421297, RESELLER, 6a698e2ec38604c6 #smaato pokkt.com, 5886, RESELLER, c45702d9311e25fd #smaato pubmatic.com, 156177, RESELLER, 5d62403b186f2ace #smaato pubmatic.com, 156389, RESELLER, 5d62403b186f2ace #smaato pubmatic.com, 156424, RESELLER, 5d62403b186f2ace #smaato pubmatic.com, 156425, RESELLER, 5d62403b186f2ace #smaato pubnative.net, 1004796, RESELLER, d641df8625486a7b #smaato pubnative.net, 1007194, RESELLER, d641df8625486a7b #smaato rhythmone.com, 4201299756, RESELLER, a670c89d4a324e47 #smaato smartadserver.com, 3117, RESELLER #smaato startapp.com, smt, RESELLER #smaato xad.com, 241, RESELLER, 81cbf0a75a5e0e9a #smaato # ExMarketPlace - end