AXN Black și AXN White aduc, în premieră în România, două noi seriale ce au în spate mari povești - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Seriale

AXN Black și AXN White aduc, în premieră în România, două noi seriale ce au în spate mari povești

Published

on

În toamna acestui an, AXN Black și AXN White aduc noi producții de top, pentru toți cei aflați în căutarea poveștilor palpitante. Cele mai importante titluri din noul sezon sunt „De la Apusul la Răsăritul Soarelui”, care va debuta pe AXN Black pe 9 octombrie, de la ora 23:00 și „Regina”, care va avea premiera pe 7 octombrie, la 22:35, pe AXN White, se arată într-un comunicat al agenției de relații publice Dăescu Borțun Olteanu.

AXN Black și AXN White își îndeplinesc și în acest sezon promisiunea de a oferi conținut de calitate, adaptat nevoilor diferențiate ale audiențelor pe care le vizează. AXN White țintește în special publicul feminin, aducând pe micile ecrane povești emoționante și personaje inspirante. AXN Black vizează publicul masculin, oferind acțiune în ritm alert și scene pline de adrenalină.

În luna octombrie, cele două canale TV difuzează, în premieră în România, două noi seriale lansate în ultimul an.

„De la Apusul la Răsăritul Soarelui” a fost creat de Robert Rodriguez, producătorul american din spatele celebrului film din 1996 scris de Quentin Tarantino, și urmărește acțiunea lung-metrajului. Serialul difuzat de AXN Black prezintă povestea fraților Gecko, Seth și Richard, doi spărgători de bănci foarte periculoși. După un ultim jaf extrem de violent, cei doi sunt urmăriți de către FBI și polițiștii texani Earl McGraw și Freddie Gonzalez. Decid să fugă către Mexic și în drumul lor, îl  întâlnesc pe fostul pastor Jacob Fuller, pe care îl iau ostatic împreună cu familia sa. Hoții folosesc rulota familiei pentru a trece granița, însă se abat de la drum într-un club de striptease, ocupat de vampiri. Pentru a putea scăpa cu viață, cei doi trebuie să lupte cu vampirii până la ivirea zorilor.

Serialul se bucură de o distribuție recunoscută pentru producțiile de acțiune. În rolurile celor doi spărgători de bănci în regăsim pe Zane Holtz („ CSI: Miami”, „The Perks of Being a Wallflower”) și D.J. Cotrona („ G.I. Joe: Razbunarea”), iar rolul vampiroaicei Santanico Pandemonium este jucat de superba actriță de origine mexicană, Eiza González. Primul episod al serialului „De la Apusul la Răsăritul Soarelui” va avea premiera pe AXN Black pe 9 octombrie, de la ora 23:00.

Serialul „Regina”, câștigător al categoriei Favorite New TV Drama din cadrul People’s Choice Award 2014, are în spate două nume mari din industria filmului, producătoarele și scenaristele Laurie McCarthy („Mesaje de dincolo”, „CSI: Miami”, „ Beverly Hills, 90210”) și Stephanie Sengupta („Law & Order”, „ Hawaii Five-0”). Producția urmărește povestea tinerei Mary Stuart, care este trimisă în Franța la vârsta de 15 ani, pentru a securiza alianța strategică dintre Scoția și acest regat. Departe de siguranța mănăstirii scoțiene în care a crescut, Mary pășește într-o lume nouă și plină de străini. Misiunea sa este să se căsătorească cu chipeșul Prinț Francis, urmașul la tronul francez. Însă în poveste se amestecă și Bash, răvășitorul frate vitreg al prințului, și mama acestuia, Regina Catherine. Atunci când Regina află că o profeție spune că mariajul dintre Francis și Mary îl va costa pe fiul său viața, hotărăște să-l salveze cu orice preț. Astfel, viața tinerei prințese se transformă într-o adevărată luptă de supraviețuire la Curtea franceză, în care intrigile și vicleniile se întrepătrund cu loialitatea și dragostea.

În rolul protagonistei Mary Stuart a fost distribuită tânăra actriță de origine australiană Adelaide Kane („Teen Wolf”, „The Purge. Noaptea judecății”), în rolul reginei Catherine o regăsim pe Megan Follows („Heartland”), iar personajul lui Sebastian este jucat de Torrance Coombs („Dinastia Tudorilor”). Primul episod din „Regina” va avea premiera pe AXN Black pe 7 octombrie, de la ora 22:35.

 Mihai Știrbu este Senior Editor și îi poți scrie la mihai.stirbu(a)radardemedia.ro

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending