Connect with us

Premieră TV

AXN vine în luna februarie cu premiere de top! Descoperă-le aici!

Avatar

Published

on

Foto Credit: AXN

 

Dupa cum ne-am obisnuit AXN vine cu o serie de premiere in lunea februarie dupa cum urmeaza:

 

Sezon nou – Sherlock Holmes și Dr. Watson/ Elementary, sezonul 4 – Premiera pe 22 februarie, ora 22:55

Sherlock Holmes – Jonny Lee Miller și Dr. Watson – Lucy Liu revin în al patrulea sezon al îndrăgitului serial de pe AXN. Inițial aflați într-o relație sponsor – client, relația lui Watson și Holmes evoluează într-un parteneriat profesional ideal, până când el alege să încheie colaborarea și să accepte un loc de muncă în MI6 din Londra. Până la întoarcerea lui Holmes, el află că Watson și-a început propria agenție de investigație și este principalul consultant al NYPD, lucrând în mod regulat cu Căpitanul Thomas Gregson și detectivul Marcus Bell.

Pentru a complica lucrurile și mai mult în relația lor, intervine în peisaj noua protejată enigmatică a lui Holmes, Kitty. Deși încă atrași de investigațiile și viețile celuilalt, duo-ul lucrează destul de mult individual până când un adversar din trecutul lui Kitty îi aduce împreună pentru a-și uni forțele în căutarea răufăcătorului. Când Kitty este plecată, duo-ul încearcă să își refacă parteneriatul și prietenia, dar fantome din trecutul lor amenință reconcilierea. Watson este devastată de uciderea iubitului său, iar Sherlock este subiectul unor mașinații create de un fost asociat, care îl fac să încheie cei trei ani de sobrietate. Acum, Holmes și Watson trebuie să se bazeze unul pe celălalt pentru a-și reconstrui viețile.

Cu: Jonny Lee Miller, Lucy Liu

 

Covorul roșu pe AXN – Vedete consacrate în filme cunoscute, în fiecare zi din weekend

Faster: Iute ca glonţul/ Faster, pe 13 februarie, la 21:00

O perioadă petrecută în închisoare are, de obicei, unul din cele două efecte asupra unui om: fie îl distruge, fie îl face mai puternic. Pentru Driver (Dwayne Johnson), o sentință de 10 ani a avut efectul cel din urmă. Puterea lui nu a fost doar amplificată odată cu trecerea timpului, dar a fost și alimentată de o foame de răzbunare pentru uciderea fratelui său în timpul unui jaf bancar eșuat, care a dus la propria sa sentință. Acum, în ziua eliberării sale din închisoare, el este hotărât să obțină răzbunare asupra celor patru bărbați responsabili pentru uciderea fratelui său. Cu o listă de nume și adrese în mână, el sprintează din porțile închisorii și se pune pe loc în misiune.

Cu: Dwayne The Rock Johnson

Dwayne Johnson and Oliver Jackson-Cohen in FASTER.

Dwayne Johnson and Oliver Jackson-Cohen in FASTER.

 

Takers/ Fură şi fugi, pe 27 februarie, la 21:00

Doi detectivi, Jack Welles (Matt Dillon) și Eddie Hatcher (Jay Hernandez) investighează un jaf al unui grup îndrăzneț de spărgători de bănci. Echipajul este condus de Gordon Cozier (Idris Elba) și format din John (Paul Walker), A.J. (Hayden Christensen) și frații Jake (Michael Ealy) și Jesse (Chris Brown) Attica. Echipajului îi lipsește un membru, Duhul (TI), care a fost reținut în timpul unui jaf anterior. În absența sa, Jake a început o relație cu fosta lui iubită Lilly (Zoe Saldana).

Cu: Matt Dillon, Paul Walker, Chris Brown, Zoe Saldana

BONE DEEP

BONE DEEP

 

Căminul ororilor 3/ Hostel: Part III, pe 27 februarie, la 23:00

O petrecere de burlaci din Las Vegas ia o turnură ciudată, odată ce patru bărbați în toiul distracției sunt seduși de două prostituate care îi invită la o altă petrecere privată. Cum ajung acolo, descoperă cu stupoare că devin subiectul unui joc pervers de tortură, în care membrii unui club de vânătoare se distrează cu viețile lor, în cel mai sadic spectacol din oraș.

Cu: Kip PardueBrian HallisayJohn Hensley

 Hostel

7 Secunde/ 7 Seconds, pe 28 februarie, la 21:00

După ce hoțul profesionist Jack Tulliver și echipajul său planifică meticulos un jaf blindat, aceștia sunt prinși în ambuscadă în București de către un grup de rakeți români. Acest grup necinstit reușește să îl ucidă pe asociatul lui Tulliver, Bull, și cea mai mare parte a echipajului său. Tulliver scapă cu un geamantan misterios sigilat, cea mai valoroasă parte a obiectelor furate.

Cu: Wesley Snipes

7 Secunde

7 Secunde

Comentarii

Premieră TV

PREMIERA: Observatorul Antenei 1 va avea şi rubricã de sport

Avatar

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Începând de luni, 30 martie, Observatorul de la ora 19.00 va avea și o rubrică de sport. Echipa se consolidează cu nume importante din jurnalismul sportiv pentru a le aduce telespectatorilor Antenei 1 informații despre tot ce se întâmplă în lumea sportului, chiar și în această perioadă pe care întreaga omenire o traversează.

Deși toate competițiile sportive sunt amânate, sportul nu se oprește niciodată și rămâne un liant important între oameni. Deși izolați în casele lor, sportivii și suporterii lor sunt mai conectați ca niciodată, iar noua rubrica a Observatorului va prezenta în fiecare zi cum pasiunea, spiritul de echipă, perseverența, sacrificiul și munca dusă împreună ne vor ajuta să trecem cu bine peste această perioadă dificilă.

Informațiile din sport le vor fi aduse telespectatorilor de Alexandra Tudor si Camelia Bălțoi. Cu ani de experință în acest domeniu, Alexandra și Camelia sunt nerăbdătoare să înceapă această nouă etapă a carierei lor. „În primul rând mã simt onoratã cã am ocazia sã fac parte din acest nou proiect al Observatorului şi sper cã împreunã cu colegii mei din redacţia sport sã aducem un suflu nou în ceea ce priveşte prezentarea ştirilor sportive. Va fi un program dinamic şi atractiv fãrã sã lase informaţia importantã deoparte. În vremurile astea tulburi, cel mai bine e sã ne inspiram din sport: ca sã câştigi un meci, trebuie sã te antrenezi, sã respecţi regulile, sã te sacrifici pentru echipã şi sã nu renunţi niciodatã la luptã!

Mã bucur foarte mult cã mã întorc la “prima mea dragoste”- prezentarea ştirilor sportive, dupã o pauzã mai îndelungatã şi faptul cã o sã lucrez cu oameni pe care îi cunosc din alte proiecte mi se pare extraordinar. E atât de reconfortant sã porneşti la drum cu profesionişti care se pricep foarte bine la ceea ce fac şi sã ştii cã ai o întreagã echipã în spate cu care împarţi acelaşi obiectiv,  îţi dã o încredere incredibilã”, a declarat Alexandra Tudor. „Aveam nevoie de o transformare. Un apel, primit într-o dimineaţã, de la un om care a vãzut “altceva” la mine a adus schimbarea. Sportul este iubit de întreaga planetã, iar eu şi colegii mei, aleşi “pe sprânceanã”, vã promitem spectacol. Suntem puternici, informaţi şi pasionaţi. Sportul ne unește pe noi toți, ne aduce împreună, iar în meciul nostru contra virusului, trebuie neapărat să jucăm în echipă și să luptăm împreună. În perioada pe care o traversăm, oamenii au nevoie și de un zâmbet. Se pot baza pe mine pentru asta!,  spune Camelia Bălţoi.

Comentarii

Continue Reading

Premieră TV

În primul episod din noul sezon Viața Bate Vlogul, aflăm povești neștiute din viețile vloggerilor!

Avatar

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Primul episod din noul sezon Viața Bate Vlogul este deja pe protvplus.ro și aduce povești nespuse până acum! Deși au canale de YouTube, sunt activi zilnic pe Facebook, TikTok și Instagram, cei 13 invitați din serial vor spune povești reale, impresionante, dure, inspiraționale, povești de viață care au scopul de a deschide ochii, de a crea o comunitate puternică și de a le arăta celor care trec prin experiențe asemănătoare că nu sunt singuri.

 

Serialul își propune să inspire, să le arate tuturor celor care urmăresc că fiecare situație care poate părea imposibilă are o rezolvare și e important să fii deschis, pentru că din povestea ta se pot inspira și-și pot găsi alții motivația. Și în acest sezon, poveștile vor fi dure și poate neobișnuite pentru societatea românească: despre schimbări de sex, cum se simte o femeie captivă într-un corp de bărbat și, mai ales, care au fost reacțiile celor din jur la vestea operației de schimbare de sex, despre tendințe suicidale, despre presiunea de a susține familia, despre pasul dintre a fi milionar și a ajunge, peste noapte, la sapă de lemn.

 

În primul episod, îi vom cunoaște pe cei 13 vloggeri + Tessy (cățelul cu peste 7.000 de urmăritori pe Instagram) și vom afla, pe scurt, poveștile lor. Pe parcurs, vom putea urmări poveștile tuturor în episoade dedicate, în care-și vor pune sufletul pe tavă: Emil Rengle, Alvarez, Cristian Dascălu, Cristina Almășan, Alex Daragiu, Daria Jane, Diana C, Cristi și Vlad Munteanu, Gabriela Sweet Paprika, Maximilian Ioan, Emanuel Cirstea și Pain.

 

Vloggerii și-au dat întâlnire în Viața Bate Vlogul pentru a da speranță zecilor de mii de tineri care se confruntă cu probleme asemănătoare. Pentru a deschide ochii și sufletele sau, după caz, pentru a da o mână de ajutor părinților care nu știu sau nu înțeleg prin ce trec copiii lor.

 

Serialul Viața Bate Vlogul este realizat și produs de Protvplus.ro, în colaborare cu Global Records.

Primul episod poate fi urmărit aici.

Comentarii

Continue Reading

Premieră TV

Reality show-ul matrimonial Mireasa va avea premiera sâmbãtã, la Antena 1

Avatar

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Cel mai iubit reality show matrimonial din România, Mireasa, va avea premiera sâmbãtã, 21 martie, de la ora 17:00. Diana Dumitrescu le dã întâlnire telespectatorilor sâmbãtã, într-o ediţie de galã a emisiunii, în care aceştia îi vor cunoaște pe cei care au avut curajul sã accepte această provocare, și vor afla toate noutãţile pe care show-ul le aduce. În fiecare zi, de luni pânã vineri, de la ora 14:00, publicul le va putea fi alãturi concurenţilor în casa Mireasa, urmând ca sâmbãta, de la ora 17:00, sã decidã soarta fetelor din concurs într-o ediţie de galã a emisiunii.

„Mai sunt doar câteva zile pânã la marea premierã a show-ului şi vreau sã vã spun cã sunt foarte nerãbdãtoare sã începem. Este un proiect foarte important pentru mine, mã aflu pentru prima oarã în postura de host al unui show live, zilnic şi cred cã oricine ar fi în locul meu ar avea emoţii. Abia aştept sã cunoaştem împreunã concurenţii acestui sezon, sã vã prezint casa în care aceştia vor locui, dar şi celelalte surprize pe care echipa Mireasa le-a pregãtit telespectatorilor”, a declarat Diana Dumitrescu.

Premiera reality show-ului matrimonial vine cu o mulţime de surprize pentru publicul spectator. La Mireasa, fiecare bãiat va intra în casã însoţit de cea mai apropiatã persoanã din viaţa lui. Însoţitorul poate fi atât un membru al familiei, cât şi cel mai bun prieten, cel mai important criteriu fiind ca persoana sã îi fie foarte apropiatã, de încredere şi sã îi reprezinte interesele. Însoţitorii vor avea un rol important pe parcursul competiţiei, fiind cei care vor decide, alãturi de public, care va avea ultimul cuvânt, soarta fetelor în concurs.

Tineri cu vârste cuprinse între 19 şi 37 de ani, dornici sã îşi gãseascã sufletul pereche, sã lupte pentru a-l cuceri şi sã câştige marele premiu – 40.000 de Euro şi nunta la cheie, în faţa unei ţãri întregi s-au înscris în competiţie din toate colţurile ţãrii, ba chiar şi din strãinãtate. Pe lângã marele premiu, vor exista şi mize sãptãmânale şi alte câştiguri-surprizã pentru care aceştia vor avea ocazia sã se întreacã.

O altã noutate absolutã este spaţiul în care concurenţii vor locui. Dacã pânã acum existau douã locuinţe, casa fetelor şi casa bãieţilor, în noul sezon care urmeazã sã înceapã concurenţii vor locui în aceeaşi casã, o locuinţã nouã, spaţioasã, modernã, care va avea şi un spaţiu destinat marilor surprize. Despre ce este vorba, telespectatorii vor afla în prima ediţie a reality show-ului matrimonial de la Antena 1, difuzatã sâmbãtã, 21 martie, de la ora 17:00.

 

Comentarii

Continue Reading
Advertisement

Facebook

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Trending

google.com, pub-4886972132153269, DIRECT, f08c47fec0942fa0