Ayurmed® aniversează 23 de ani de tradiție ayurvedică în România - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Published

on

În februarie 1999, se înființa STAR INTERNAȚIONAL MED, companie care avea să familiarizeze consumatorii români cu remediile și principiile ayurvedice printr-o abordare holistică a problemelor de sănătate, menită să abordeze pacientul și nu patologia, din perspectiva cauzelor și nu a simptomelor. Astăzi, portofoliul Ayurmed® include 74 de produse, echipa numără 47 de angajați și compania plănuiește deschiderea unor noi facilități de producție.

În ultimele două decenii, sub brandul Ayurmed® s-a dezvoltat o gamă largă și variată de suplimente alimentare 100% naturale, precum și produse cosmetice care combină beneficiile milenare din tradiția ayurvedică și terapiile inovatoare, astfel rezultând produse adaptate la stilul dinamic de viață și la necesitățile consumatorilor din secolul XXI, precum și la specificul societății românești.

Produse din culturi de proveniență controlată, din zone nepoluate ale munților Himalaya, suplimentele alimentare Ayurmed® conțin plante consacrate în medicina tradițională ayurvedică, recunoscute în lumea întreagă pentru efectele lor benefice și, totodată, blânde pentru organism, precum ghimbir, ginseng, lemn dulce, piper indonezian, Ashwagandha, Amla, Neem și multe altele.

Fie tablete sau siropuri, produsele Ayurmed® nu conțin coloranți artificiali, amelioratori de gust sau organisme modificate genetic, fiind testate GMP (fără pesticide, ierbicide, metale grele sau substanțe radioactive). De asemenea, corespund inclusiv pentru dieta vegană sau vegetariană, nu conțin gluten (cu excepția SHECURE Tablete), iar siropurile sunt disponibile și în formule fără zahăr.

Fabricarea prin presare la rece, fără procesare termică, în procese de producție acreditate internațional privind controlul calității inclusiv conform standardelor ISO, permite conservarea proprietăților terapeutice ale plantelor și obținerea unor produse sigure pentru consum, care se asimilează rapid și fără a cauza dependență sau efecte adverse. Suplimentele alimentare Ayurmed® sunt avizate de către Institutul Național de Cercetare – Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare (IBA) prin Serviciul Național pentru Plante Medicinale, Aromatice și Produse ale Stupului (S.N.P.M.A.P.S) – București, iar cosmeticele (creme de față, lapte demachiant, măști pentru față, șampoane, vopsea de păr pe bază de henna) sunt notificate la Comisia Europeană prin Portalul de Notificare a Produselor Cosmetice.

Destinate întregii familii, de la copii până la vârstnici, produsele Ayurmed® abordează un spectru amplu de tulburări: gastrointestinale, hepatobiliare, metabolice, respiratorii, cardiovasculare, osteo-articulare, imunologice, dermatologice, pediatrice, neuropsihice, urogenitale (feminine și masculine) etc.

Portofoliul Ayurmed® numără acum 74 de produse, comercializate în farmacii și plafare din toată țara, precum și pe site-ul ayurmed.ro și în cele trei magazine proprii din București. Totodată, compania a introdus și servicii complementare: în cadrul Cabinetului de Consultanță Ayurveda, specialiștii Ayurmed® oferă consiliere specializată și terapii personalizate: consultații de fitoterapie și Ayurveda, masaj etc.

Prezența activă pe piața produselor naturiste din România a atras nu doar popularitatea brandului Ayurmed® în rândul consumatorilor, ci și un ecou tot mai puternic la diverse manifestări științifice, evenimente și expoziții de profil din țară și din străinătate, precum Body Mind Spirit Festival, Conferința Națională de Medicină a Familiei, Festivalul de Medicină Alternativă – TMA, Târgul Internațional de Bunuri de Larg Consum (TIBCO), Forumul Economic Româno-Turc, Expo BioFest, Expo Transilvania,

Expoziția Internațională de Sănătate și Frumusețe Health & Beauty Expo, EzotericFest Timișoara, târguri de produse bio, Namaste India, Cosmoprof Bologna, Dubai Beauty World, Târgul Internațional Menope.

Totodată, din convingerea că sănătatea trebuie să fie accesibilă tuturor, echipa Ayurmed® s-a implicat, de-a lungul anilor, în numeroase campanii caritabile pentru comunități și familii defavorizate.

Cererea ridicată pentru produsele și serviciile Ayurmed® a determinat și creșterea constantă a companiei. De la cinci angajați inițial, în prezent, echipa Ayurmed® numără 47 de specialiști în diverse domenii, incluzând medici, farmaciști și terapeuți, implicați în departamentele de cercetare și producție, până la personal juridic, tehnic și administrativ, precum și profesioniști în relația cu furnizorii și clienții companiei, care asigură procesele de distribuție, comercializare și marketing.

În anul 2020, firma a înregistrat o cifră de afaceri de 6.443.355 lei, iar activitatea companiei a fost recunoscută cu premii și diplome în diverse topuri de afaceri, precum locul I în Top Afaceri România 2021 în domeniul fabricarea produselor farmaceutice de bază și a preparatelor farmaceutice sau locul II în Top Profit România 2021 la secțiunea “Întreprinderi cu capital românesc”.

Și planurile nu se opresc aici. Pentru anii următori, compania pregătește deschiderea unor noi facilități de producție, care vor spori capacitatea Ayurmed® de a satisface cererea de produse naturiste.

“Se împlinesc 23 de ani de când am îmbrățișat Ayurveda ca domeniu profesional pentru a oferi și consumatorilor români beneficiile tradiției indiene, decizie luată după ce am descoperit pe propria piele beneficiile ei asupra sănătății. Multe s-au schimbat în acești ani, dar misiunea și motivația noastră au rămas aceleași: am crescut și evoluat împreună cu angajații, partenerii și clienții noștri, iar astăzi Ayurmed® reprezintă o mare familie, animată de credința în sănătate fără compromisuri, în corectitudine și prețuire pentru semenii noștri.

Mulțumim întregii echipe, precum și tuturor colaboratorilor care ne onorează cu încrederea și dedicarea lor, și suntem încredințați că împreună vom continua să oferim românilor resursele de sănătate și echilibru de care au nevoie pentru o viață împlinită”, a declarat Elena Salman – director general Star Internațional Med SRL.

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement
Vedete2 săptămâni ago

Ce bani au câștigat Faimoșii, în reality show-ul fenomen SURVIVIOR ROMÂNIA

Vedeteo săptămână ago

Scandal monstru la Survivor România! Doi concurenți s-au luat la bătaie pe insulă: „Ai venit să arunci cu noroi în toată lumea!”

Premieră TVo săptămână ago

Zece concurente vor intra în cea mai frumoasă competiţie a stilului, la Kanal D2

Reality Showo săptămână ago

SURVIVIOR ROMÂNIA. Faimoșii, în pragul disperări nu mai găsesc drumul spre victorie!

Premieră TV4 săptămâni ago

Serialul “Infidelul” se apropie de final! Apoi Kanal D va difuza primul serial dublat în limba română „Destăinuiri”

Reality Show3 săptămâni ago

VIDEO Ce concurent din tribul Războinicilor a părăsit competiția Survivor România!

Emisiuni2 săptămâni ago

Au început filmările pentru cel de-al 19-lea sezon Te cunosc de undeva!

Reality Showo săptămână ago

Cel mai scandalos concurent din tribul Faimoșilor a părăsit competiția. Dan Pavel: ”Suntem la jumătatea cursei pentru câștigarea marelui premiu

Premieră TV2 săptămâni ago

Marea premieră a sezonului 11 Chefi la cuțite le aduce lui Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu adversari surpriză la lupta pentru amuletă

AUDIENȚE TV4 săptămâni ago

Dragoș Bucur a apăsat butonul auriu: ”Acolo, pe cerc, strălucea”. Show-ul Românii au talent a fost lider absolut de audiență!

Reality Show2 săptămâni ago

Victorii pentru Războinici, lacrimi și conflicte pentru Faimoși, la Survivor: ”Indiferent de tensiuni, sunt și momente foarte frumoase

Facebook

Advertisement

IN Trending