Connect with us

EVENTS

Azi este sâmbăta Liberty Parade 2014. Norii iau formă de Pepsi

Published

on

Liberty Parade este cel mai mare eveniment dance de stradă din România, cu o tradiție de peste 10 ani. Ediția din acest an va avea loc sâmbătă, 26 iulie și va începe la ora 16:00, în stațiunea Olimp. Pepsi este sponsor oficial al evenimentului începând din 2008.

Partener tradițional al Liberty Parade, Pepsi aduce pentru prima dată în România, la ediția din 26 iulie, reclamele flogos: formațiuni spumoase plutitoare, cu aspectul unor nori pufoși, care vor proiecta pe cer forme și mesaje pe parcursul evenimentului. Pepsi continuă, astfel, seria experiențelor inedite pregătite pentru publicul Liberty Parade, se arată într-un comunicat de presă emis de agenția de relații publice GOLIN.

„În fiecare an încercăm să intensificăm experiența Liberty Parade cu momente memorabile, marca Pepsi. Pentru că vorbim despre un eveniment mobil, al cărui decor se schimbă de la un moment la altul, am considerat Liberty Parade ocazia perfectă să aducem în România flogos – un vehicul de comunicare foarte creativ, care ‹‹călătorește›› cu publicul și caravana şi surprinde perfect atât spiritul evenimentului, cât și al platformei de comunicare Pepsi – Live for Now.”, spune Adriana Nestoriuc, Group Brand Manager CSD, PepsiCo România.

Flogos au fost inventate în anul 2008, când un magician american din Alabama, Francisco Guerra, a creat o „mașină de făcut nori”. Aceasta poate manipula bulele de săpun pentru a crea aproape orice formă, de la obiecte până la personaje sau simboluri grafice. Flogos pot pluti la altitudini diferite, în funcție de concentrația de oxigen și heliu pe care o au, și sunt un produs 100% ecologic, compus din apă, aer, heliu și săpun. Formațiunile se sparg dacă lovesc corpuri solide, cum sunt copacii sau clădirile.

Pe parcursul Liberty Parade, Pepsi va profila pe cer flogos cu forme și mesaje în spiritul brandului, energic și nonconformist. Alte surprize Pepsi, pregătite special cu ocazia Liberty Parade, vor fi comunicate pe pagina Facebook Pepsi România.

Pepsi Flogo

Mihai Știrbu este Senior Editor și îi poți scrie la contact(a)radardemedia.ro

Facebook Comments Box
Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement
AUDIENȚE TV3 ore ago

De Ziua Națională românii au ales PRO TV! Postul a fost lider absolut de audienta!

TV Divertisment Show3 ore ago

Vocea României, 1 Decembrie 2023 – Primul LIVE: Melisa Antonesi, demonstrație de talent: ”Dedic această piesă tuturor românilor care au plecat departe”

AUDIENȚE TV4 ore ago

America Express, lider de audiență. Romică și Cătălin Țociu, salvați aseară de soarele verde de la eliminare

Emisiuni5 ore ago

Adi Hădean în această duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Program Special3 zile ago

Programul TV de pe 1 Decembrie 2023. Ce poți vedea la PRO TV de Ziua Națională a României

TV Divertisment Show3 zile ago

Alina Ceușan se alătură echipei Vocea României! Pe 1 decembrie trăim LIVE bucuria nostalgiei

Program Special3 zile ago

Ediție specială Observator – Parada militară de la Arcul de Triumf de 1 decembrie

RECOMANDARI TV3 zile ago

Bucură-te împreună cu întreaga familie în mini-vacanța de 1 Decembrie de super filme și seriale de la Disney+!

Reality Show4 zile ago

KANAL D pregăteşte cel mai inedit reality de aventură! Miza este uriaşă 1.000.000 de lei! Lovitură fatală pentru PRO TV! Celebrul post va „spulbera” concurența cu cel mai mare experiment social televizat din istoria televiziunii!

Reality Show4 zile ago

Laura Giurcanu și Sânziana Negru au câștigat imunitatea mare aseară, la America Express

Program Special4 zile ago

PROGRAM SPECIAL DE ZIUA ROMANIEI De 1 Decembrie, TVR onorează Oamenii

Facebook

Advertisement

IN Trending