Connect with us

ALL MEDIA

B1 lansează “Cinemas”, o emisiune de film unică în România

Published

on

 

“Cinemas” este cea mai nouă producţie care se va difuza pe B1, zilnic, în perioada 10 – 23 mai, de la  23.30.

Emisiunea de o oră, transmisă în direct, este dedicată Festivalului Internaţional de Film de la Cannes şi va fi găzduită de criticul de film Florin Barbu.

Prin intermediul emisiunii “Cinemas”, o producţie de gen unică în România, iubitorii filmului vor avea afla, în exclusivitate,  informaţii de culise  inaccesibile altfel publicului larg.

Chiar dacă anul acesta nu mă plimb pe Croisette, sunt la fel de bucuros pentru că, sper, “Cinemas” să devină un reper pentru dependenţii de film bun. Seară de seară, împreună cu invitaţii mei, oameni apropiaţi şi implicati în industria  de film din România, voi realiza această emsiune, care face parte dintr-un proiect multimedia deosebit de ambiţios. Voi face ceea ce ştiu mai bine, voi vorbi despre pasiunea mea cea mai mare – filmul – voi invita în platou numai oameni care au păreri pertinente în acest domeniu,  oferind publicului posibilitatea de a pătrunde în culisele unui festival fantastique”, ne-a declarat Florin Barbu.

Primele două ediţii ale emisiunii îi vor introduce pe telespectatori în atmosfera grandioasă a festivalului, iar de pe 12 mai, data de debut a acestuia, “Cinemas” va face rezumatul zilei care tocmai se încheie.

Alături de personalităţi din lumea filmului, Florin Barbu va comenta “la cald” imaginile primite în exclusivitate de la reporterii speciali ai cotidianului “Evenimentul zilei” la Cannes şi va intra în direct cu trimişii la faţa locului. Moderatorul celei mai noi emisiuni a televiziunii B1 va analiza în amănunt reacţiile de după proiecţiile filmelor româneşti participante cel mai mare  eveniment ale industriei cinematografice.

În acest an, România este reprezentată la Festivalul Internaţional de Film de la Cannes de peliculele: „Aurora”, în regia lui Cristi Puiu, „Marţi, după Crăciun”, regizat de Radu Muntean (ambele vor rula în secţiunea Un Certain Régard), “Autobiografia lui Ceauşescu” de Andrei Ujică (va fi prezentat, în premieră mondială, într-o proiecţie specială în afara competiţiei), scurtmetrajul “Căutare” de Ionuţ Piturescu (în Quinzaine des Réalisateurs).

De asemenea, scurtmetrajele “10” de Dorian Boguţă, “Clopotul” de Sabin Dorohoi, “Ploaie în deşert” de Ilinca Neagu, “Trupul de coarde” de Dinu Mărgărit şi “„Magda” de Ariana Pendiuc vor fi prezentate în cadrul secţiunii “Short  Film  Corner” a festivalului.

Emisiunea “Cinemas” (www.cinemas.ro, site care va putea fi accesat începând cu data de 10 mai 2010) face parte din proiectul multimedia “Cannes 2010”, lansat de Editura Evenimentul şi Capital în colaborare cu postul B1.

Lasa un comentariu aici!

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

1 Comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ALL MEDIA

GALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA va fi transmisa in direct, joi, ora 21!

Published

on

 

Cel mai mare evenimt media al anului, Gala Premiilor RADAR DE MEDIA 2018 va avea loc, joi, 22 noiembrie, in direct de la ora 21. Transmisia se poate vedea live pe radardemedia.ro, Youtube si Facebook.

Se vor acorda premiile votate de catre publicul cititor dar si o serie de premii speciale. 

Ne vedem joi!

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

PREMIILE RADAR DE MEDIA 2018: Voteaza-ti aici favoritii! Cand va avea loc Gala?

Published

on

 

Gala Premiilor RADAR DE MEDIA 2018, va avea loc, joi 22 noiembrie, la Ambasad’Or Events.

Ceremonia de decernare a trofeelor va fi transmisa in direct incepand cu ora 20:45. Transmisiunea se vede live pe radardemedia.ro, youtube si facebook.

 

Votarea pentru desemnarea castigatorilor se inchide in data de 12 noiembrie, pana atunci puteti sa va votati favoritii aici:

 

STOP VOT!

Castigatorii vor fi anuntati pe 22 noiembrie, ora 21, in direct pe radardemedia.ro, youtube si facebook.

 

Regulament si calendar competitie, aici!

GDPR: Prin exprimarea optiunii de vot, radardemedia.ro nu colecteaza date cu caracter personal! Regulament si calendar competitie, aici!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Postul de radio Digi FM a aniversat 3 ani de existenta!

Published

on

Foto Credit: DIGI
 

Ca în fiecare an, de la prima emisie și până acum, echipa matinalului Digi FM, adică Bogdan Miu, Cătălin Striblea, Beatrice Ghiciov și Bogdan Ciuclaru a primit, la aniversarea a 3 ani, vizită binecunoscutului artist: SMILEY.

Păstrând obiceiul, acesta a adus un tort după chipul și asemănarea radioului cu cea mai mare acoperire privată din România, promițând din nou, că o să vină și la aniversarea de 4 ani.

Baloane, artificii, știri cu vești aniversare, cadouri pentru ascultători, super prăjituri și muzică, așa cum numai la Digi FM se poate auzi. Într-o atmosfera de petrecere, întreaga echipă, alături de toți colegii din trust, s-a bucurat de cadourile primite și de prezența lui Smiley, care s-a simțit fix ca „Acasă”. Mai mult decât atât, după ce au ieșit din matinal, Cătălin Striblea și Andrei Maria aka Smiley, au realizat împreună încă o ediție de succes a emisiunii „Oameni de Colecție”.

La 3 ani de la lansare, Digi FM își propune să păstreze tonul prietenos pe care l-a menținut în toată această perioada, să nu întârzie niciodată cu știrile din 30 în 30 de minute și să fie mereu acolo unde contează pentru „Ca să știi.”

Mulțumim tare, Smiley și LA MULȚI ANI, DIGI FM!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending