Connect with us

ALL MEDIA

RAPORT. B1TV, Hotnews.ro, Antena 3 şi Digi 24 – în topul celor mai citate surse media

Published

on

B1 TV este cea mai citată sursă media în presa scrisă, potrivit mediaTRUST. Raportul este realizat pe baza a 831 de materiale referitoare la publicaţii tipărite, online, posturi radio şi TV, care au apărut în perioada 01 martie – 30 aprilie  2015, în presa scrisă.

B1 TV conduce topul general al celor mai citate surse media cu 116 de mențiuni în presa scrisă. Locul doi este ocupat de Hotnews.ro cu 87 mențiuni, urmat de Antena 3 cu 80 de mențiuni. În perioada 1 martie – 30 aprilie, Digi 24 a înregistrat 75 de mențiuni în presa scrisă.

Postul de televiziune România TV este în top cu 60 de mențiuni, la egalitate cu Realitatea TV.  PRO Tv a înregistrat 43 de mențiuni, în perioada analizată,  Antena 1 este în top cu 23 de mențiuni,  iar Ziare.com cu 22 mențiuni. Forbes ocupă locul 10 cu 18 mențiuni. Kanal D a înregistrat 17 mențiuni, Ziarul Financiar are 14 mențiuni, iar Rtv.net a înregistrat 14 mențiuni.

România Liberă ocupă aceeași poziție cu Cancan.ro și Evenimentul zilei cu câte 12 mențiuni fiecare. Europa FM a înregistrat 11 mențiuni în presa scrisă, la egalitate cu Dcnews.ro. Evz.ro este în clasament cu 10 mențiuni, urmat de TVR 1 și RFI, care au înregistrat câte 9 mențiuni fiecare. Radio România Actualități este în top cu 7 mențiuni, la egalitate cu Paginademedia.ro. Din clasament mai fac parte:  Capital.ro, Sport.ro, Capital, Prima TV și Realitatea.net cu câte 6 mențiuni fiecare.

Topul celor mai citate publicații print este condus de Forbes cu 18 mențiuni, urmat de Ziarul Financiar cu 16 mențiuni și Evenimentul Zilei cu 12 mențiuni. România Liberă este în topul celor mai citate publicații print cu 12 mențiuni, Capital a înregistrat cu 6 mențiuni, Libertatea și Adevărul au înregistrat câte 5 mențiuni fiecare,  iar  Business Magazin cu 4 mențiuni.

La categoria celor mai citate posturi de televiziune, primul loc este ocupat de B1TV cu 116 de mențiuni în presa scrisă. Pe locul doi se află Antena 3 cu 80 de mențiuni, urmată  de Digi 24 cu 75 de mențiuni.  România TV și Realitatea TV sunt la egalitate cu câte 60 de mențiuni fiecare.  PRO TV este în top cu 43 de mențiuni, Antena 1 a înregistrat 23 de mențiuni, iar Kanal D 17 mențiuni. TVR 1 a înregistrat în perioada 1 martie –  30 aprilie 2015, 9 mențiuni, Prima TV – 6 mențiuni, iar Sport.ro este în top cu 2 mențiuni.

Europa FM este cel mai citat post de radio în presa scrisă, cu 11 mențiuni. RFI este pe locul doi cu 9 mențiuni, urmat de România Actualități cu 7 mențiuni. Pro FM și Kiss FM au înregistrat câte 5 mențiune fiecare, fiind urmate de Magic FM cu 4 mențiuni și Radio Zu cu o mențiune.

Hotnews.ro ocupă prima poziție în topul celor mai citate publicații online cu 87 mențiuni. Locul doi este ocupat de Ziare.com cu 22 de mențiuni, urmat de RTV.net cu 14 mențiuni. Cancan.ro a înregistrat în perioada analizată 12 mențiuni, iar DCNews.ro 11 mențiuni. Evz.ro este în top cu 10 mențiuni. Paginademedia.ro a înregistrat 7 mențiuni fiind  urmată de Capital.ro, Realitatea.ro și Sport.ro cu câte 6 mențiuni fiecare. Zf.ro a înregistrat 4 mențiuni, iar Pressalert.ro, Gândul.info, Stirileprotv.ro și  Libertatea.ro au înregistrat fiecare câte 3 mențiuni.

În topul publicațiilor de business se află Forbes cu 18 mențiuni. Ziarul Financiar se află pe locul doi cu 16 mențiuni înregistrate, urmat de Capital și Capital.ro cu câte 6 mențiuni. Business Magazin a înregistrat 4 mențiuni, la egalitate Zf.ro. MoneyChanel.ro este în clasament cu 2 mențiuni.

Citările surselor media s-au făcut în materiale care au avut ca principale subiecte: politica interna, mass-media, mondenităţi, sport, economie, transport, etc.

Comentarii

comments

Pagini: 1 2

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending