Bah Tv, prima televiziune a minorităţiilor se lansează in luna decembrie! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Life Style

Bah Tv, prima televiziune a minorităţiilor se lansează in luna decembrie!

Published

on

Bah TV a primit unda verde din partea CNA pentru a emite in Romania . Postul generalist Bah TV va emite prin satelit din luna decembrie a acestui an.

Canalul este detinut de societatea Centrum Consulting SRL din Targu Jiu, care o are ca actionar unic pe Gabriela Radu.

Noua televiziune va avea acoperire nationala, operatiunile si studioul vor fi la Bucuresti, de unde va fi ridicat si semnalul.
Formatul televiziunii va fi unul tematic, dedicat minoritatilor etnice din Romania, informeaza Gandul.
In limba romani, cuvantul „bah” inseamna „noroc”, asa ca in grila de programe va fi introdusa o emisiune dedicata tineretului rom”. Mai mult, Gabriela Radu, actionarul firmei care detine postul este de etnie roma.

In prima parte a zilei, postul va difuza in special programe din domeniul informativ si muzical, folclor, muzica usoara romanesca si, fireste, a minoritatilor.
Noaptea si in weekend vor fi difuzate programe culturale si documentare stiintifice, iar „linia directoare” a postului va fi data de talk show-ul „Confluente”, transmis in direct la finalul zilei.

Din total, productia proprie reprezinta 92,5%, iar productiile audiovizuale ale altor producatori 7,5%.
Postul va difuza cu precadere programe de informare (47%), alaturi de care si-au facut loc in grila programe educative, culturale, religioase (8,5 procente), filme – 7,5% si programe de divertisment si alte tipuri de programe – 37% (12% publicitate si teleshopping).
Valoarea initiala a investitiei in Bah TV este de 100.000 de euro, in 2009, urmand ca in 2010 sa se mai investeasca 500.000 de euro.

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending