Connect with us

Life Style

Băieţii din Trupa Maxim au împărţit “Sărutări criminale” live, la Radio 21

Published

on

Reclame

În această dimineaţă (vineri, 17 octombrie), trupa Maxim a fost invitată la matinalul Cusurgiii de la Radio 21. Deşi s-au trezit dimineaţă, Marcus, Bogdan, Alexander şi Gabriel erau în formă maximă, pentru că şi-au făcut încălzirea cu un pahar de vin fiert, conform spuselor lui Codruţ.

Trupa Maxim a devenit cunoscută cu piesa “Sărutări criminale”, care a strâns pe youtube peste 4 milioane şi jumătate de vizualizări. Cel mai nou single, care are şi videoclip, se numeşte “Vreau sa te” şi  are deja peste 3 milioane si jumatate de vizualizări.

Băieţii au cântat cele două piese live în matinalul Cusurgiii, aşa că dacă cineva avea dubii în privinţa calităţilor lor vocale, acum cu sigurnaţă nu le mai are.

După ce au cântat, Mişu Găinuşă, Codruţ Kegheş şi Marina Neagu i-au provocat pe băieţi să extragă dintr-un bol câte un bileţel şi să facă exact ce scrie pe el. Mai curajos, Bogdan a extras primul şi a fost provocat să o sărute pe Marina. Chiar dacă a fost puţin timid la început, tânărul i-a dat colegei Cusurgiilor o sărutare… criminală.

Foto Credit: Radio 21

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending