Connect with us

PRO TV a modificat ora de difuzare a emisiunii BAKE OFF ROMÂNIA care, începând de astăzi va fi difuzată de la ora 22:00. PRO TV a introdus în grila de programe şi în ziua de luni, reality show-ul FERMA VEDETELOR de la ora 20:30. Emisiunea prezentată de Iulia Albu va avea trei difuzări pe săptămână, luni-miercuri, ora 20:30.

Mutare a survenit după ce ultima ediţie Bake off România a înregistrat audienţe modeste, iar competitorul direct, Chefi la cuţite de la Antena 1 a fost lider de audienţă la nivelul publicului comercial, detalii aici.

Mai sunt șase concurenți în cursa pentru titlul de Cel mai bun cofetar amator din România și marele premiu de 25.000 de euro, iar luni, de la ora 22:00, la PRO TV, se vor confrunta cu una dintre cele mai mare provocări de până acum din cortul Bake Off România. Deserturile internaționale celebre reprezintă tema ediției, iar cei trei jurați vor să vadă cum se descurcă Irina, Robert, Daniel, Erika, Mihaela și Adrian cu realizarea și adaptarea rețetelor internaționale.

Bake Off Romania (11)

Amalia Enache va veni în cortul bunătăților, pentru a le da concurenților tema probei de creativitate, un adevărat test de originalitate și bun gust. Cei trei jurați, Alex Stan, Simona Pope și Tudor Constantinescu, împreună cu Nicolle Stănese, gazda emisiunii, vor fi alături de concurenți pentru a-i încuraja, dar și pentru a decide cine merită să primească insigna de cofetarul săptămânii și cine vor fi cei trei concurenți propuși la proba eliminatorie.

Luni, de la ora 22:00, vom descoperi prin ce emoții puternice vor trece concurenții, cum se vor descurca la proba tehnică ce nu va fi deloc ușoară, dar și cine va fi următorul concurent care va părăsi cortul Bake Off România.

Comentarii

comments

IN Trending