Connect with us

Emisiuni

Baletul emisiunii ”iUmor” – concept dedicat comediei internaționale pentru noul sezon al emisiunii

Published

on

Reclame

Sezonul 3 al emisiunii iUmor, care va debuta din 5 martie, de la ora 20:00 la Antena 1, aduce multe noutăți. Una dintre ele, axată pe tema comediei, va completa în pas de dans fiecare ediție.

 

Baletul emisiunii va adopta un concept nou, cu coregrafii și costume adaptate pentru fiecare dans în parte. După ce, în sezonul trecut, echipa s-a axat pe tematica umorului românesc, de această dată abordarea va fi din zona internațională.

 

Întregul proiect este coordonat de coregrafa Dana Luca, sau Furnica, așa cum o cunosc telespectatorii și toți cei pasionați de dans. ”Am ales cele mai cunoscute personajele  drept reper, cum ar fi Mr Bean, Louis de Funes, Steve Martin, Eddie Murphy, Benny Hill, Familia Adams, dar principala trăsătură a fragmentelor a fost dinamica muzicii și partea de coregrafie”, spune Furnica.

 

În spatele momentelor artistice pe care telespectatorii iUmor le vor vedea din 5 martie, de la ora 20:00 stau foarte multe ore de muncă, începând cu această căutare a referințelor și a selecțiilor, creare a costumelor și bineînțeles a repetițiilor dansatorilor.

 

 

Foto Credit: Antena 1

START VOT PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017 – Etapa preliminară – RADAR DE MEDIA

PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017: A început Etapa Preliminară de votare pentru desemnarea celor 10 finalişti care vor merge în următoarea etapă de votare – finală! La cele 15 categorii participante, cititorii au propus nominalizări, iar tot cititorii vor alege şi câştigătorii. Etapa preliminară de votare este deschisă în perioada 8 februarie – 19 mai …

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending