Connect with us

Emisiuni

Banatul, ţinut al superlativelor, mâine de la ora 15:00, în „ROventura”

Published

on

            După ce săptămâna trecută, George Mihai şi Andreea Stravoiu, gazdele „ROventura”, s-au plimbat prin cele mai frumoase locuri din Banatul Montan, iată că săptămâna aceasta, călătorii noştri îşi continuă periplul mirific, oferindu-ne un alt traseu de poveste. Nu rataţi o emisiune de colecţie, sâmbătă de la ora 15:00, la Kanal D.

Vom vedea pe rând, minunăţiile României din acest colţ de paradis. Una dintre ele este  cascada Bigar, cunoscută în toată lumea drept una dintre cele mai frumoase.

 

Izbucul Bigar, cu tot cu spectaculoasa cădere de apă şi magicul izvor din stâncă, reprezintă un loc pe care trebuie să-l vezi măcar o dată în viaţă. Bucuroşi că au vizitat-o, Andreea şi George ne poartă paşii spre o altă zonă care a pus România pe harta monumentelor din patrimoniul UNESCO: Morile de la Eftimie Murgu, de pe Valea Rudariei.

Salba de mori de apă care împodobesc râul, pe o distanţă de aproximativ trei kilometri din cursul său, reprezintă cel mai spectaculos ansamblu de acest fel din sudul Europei. Morarii de la Eftimie Murgu duc tradiţia mai departe, iar pasiunea şi respectul pentru istoria acestor locuri îi fac să îşi ia misiunea în serios.

 

Inevitabil, ROventurierii noştri nu pot merge mai departe fără să guste, pe îndelete, din deliciile culinare ale locului, pentru ca mai apoi, cu forţe proaspete, George şi Andreea să ne arate alte minunaţii din zona Banatului, care abia aşteaptă să fie descoperite şi admirate.

De la cea mai veche farmacie montanistică, „ROventura” merge către cel mai frumos lac al Banatului, Lacul Buhui, parte din Parcul Naţional Cheile Carașului, unul dintre cele mai frumoase locuri din Munţii Aninei.

Nu rataţi sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, o nouă ediţie „ROventura”, cu George Mihai şi Andreea Stravoiu, la Kanal D.

 

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending