Connect with us

Reality Show

Bandiții “atacă” ferma! În această seara, cei șapte concurenți din cabana se mută în fermă!

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Astăzi e ziua mult așteptată. Faceți-vă bagajele și plecați din cabană!”. Asta este vestea care-i va face pe cei șapte bandiți din cabană să cânte de bucurie și, în același timp, va aduce lacrimi de tristețe, cu gândul la toate amintirile pe care și le-au făcut acolo!

Cum îi vor primi cei din fermă pe Brigitte, Geanina, Otilia, Otniela, Kamara, Florin și Vali? Vor aprecia noua forță de muncă sau se vor forma două tabere? După o zi în care Brigitte le-a povestit celor de la cabană cum merg lucrurile în fermă și a comentat fiecare atitudine și reacție, acum se gândește cu teamă că întoarcerea în fermă îi poate aduce mai multe dezavantaje decât avantaje.

În ediția Ferma. Un nou început! din această seară de la 21:30, fermierii vor afla de bandiți așa cum se așteaptă mai puțin: la un duel! Remus Boroiu va fi față în față cu Florin Pastramă, iar Remus va suferi o accidentare gravă!

Săptămâna aceasta, marți, miercuri și joi, de la 21:30, noi ediții Ferma. Un nou început! duc tensiunea la un nou nivel!

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending