Connect with us

Emisiuni

Barbara Isasi, de la Mandinga, pusă în încurcătură de transformarea în Benone Sinulescu: “Am repetat în fiecare seară, cu iubitul meu”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Transformare dificilă pentru Barbara Isasi, solista trupei “Mandinga”, sâmbătă, 27 octombrie, de la ora 20.00. la “Te cunosc de undeva!”, când va trebui să-l imite pe cunoscutul interpret de muzică populară Benone Sinulescu.

Dificultatea va consta în faptul că va trebui să cânte în limba română, ea nestăpânind foarte bine această limbă, o piesă cu un ritm alert, “Mână caii, vizitiu!”.

Benone Sinulescu este unul dintre cele mai grele personaje care mi-au picat la ruletă. Am repetat acasă, în fiecare seară, împreună cu iubitul meu, care îmi corecta pronunția și îmi explica sensul cuvintelor pe care nu le știam”, povestește solista de origine spaniolă.

De altfel, înainte de începerea acestui sezon, Barbara a mărturisit că cel mai teamă îi este să cânte în limba română. “Mi-e teamă că nu mă voi descurca în limba română. De aceea, sper să nu îmi pice la ruletă niciun cântăreț de muzică populară”, mărturisea ea atunci.

Cum vor aprecia jurații Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan transformarea Barbarei Isasi în Benone Sinulescu, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 27 octombrie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a show-ului “Te cunosc de undeva!”.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending