Connect with us

Business

Barbatii prefera blondele sau brunetele? Ce spun studiile

Redactia Radar de Media

Published

on

Blonde sau brunete? Este dezbaterea clasica pe care o discutam de ani de zile. Se spune adesea ca cele din prima categorie se distreaza mai mult si sunt mai putin inteligente, iar cele din categoria doi sunt mai serioase, dar au IQ mai mare. Exista, de asemenea, zicala ca “barbatii se culca cu o blonda, dar se casatoresc cu o bruneta”. Dar sunt toate acestea adevarate? Culoarea parului influenteaza modul in care restul omenirii vede o femeie? Ei bine, se pare ca da, cel putin asa arata cele mai recente studii.

Ele sunt cele mai atragatoare, inteligente, amuzante, fidele si active sexual, conform barbatilor. Vorbim despre blonde sau brunete? Ce spun studiile?

Blonde sau brunete?

Rezultatele au aratat ca mai mult de 60% dintre barbati prefera femeile brunete. Cei mai multi barbati intervievati au spus femeile cu parul negru sunt percepute ca fiind mai atractive, mai inteligente, cu mai mult umor, mai fidele si mai active sexual.

 

Blondele se afla pe locul al doilea. Dar, desi prefera sa faca sex cu escorte blonde, ei le considera mai putin serioase decat brunetele. Si cel mai interesant punct al studiului, este ca blondele nu au castigat locul I in nici o tara in care au fost realizate studiile.

Cu toate acestea, fetele cu parul castaniu sunt percepute de barbati ca fiind pe locul al doilea cele mai loiale si inteligente. Studiul a aratat, de asemenea, ca barbatilor nu le plac femeile roscate, dar, acestea sunt considerate ca fiind femei loiale si inteligente.

 

Blondele au fost, de generatii, obiectul dorintei majoritatii barbatilor … pana acum. Da, pentru ca aparent, preferintele masculine se schimba in acest sens. Si daca inainte preferau blondele – cu Marilyn Monroe ca sex simbol – astazi prefera mai mult femeile cu parul inchis.

De ce barbatii prefera brunetele?

Nu exista o definitie formala a frumusetii. N-a existat niciodata. Dupa cum spune cliseul, “frumusetea este in ochii privitorului”. Nu este ca si cum ar exista o schema sistematica pentru ceea ce este frumos si ce nu este. Cu toate acestea, concluziile studiilor atarna in favoarea brunetelor. De ce? Iata cateva motive pentru care barbatii prefera brunetele.

Brunetele sunt percepute ca fiind mai mature si mai inteligente

Potrivit unui studiu realizat printre barbatii cu varsta cuprinsa intre 18 si 46 de ani, s-a stabilit ca ei percep femeile blonde ca fiind mai imature decat cele cu parul negru. Prin urmare, brunetele sunt percepute ca fiind mai mature si mai inteligente. Un alt studiu a constatat ca 63% dintre barbati prefera sa aiba conversatii profunde cu femeile cu parul negru.

Sunt mai independente

O investigatie cu 1.500 de barbati a aratat ca 67% dintre acestia percep femeile cu parul negru ca fiind mai independente si autosuficiente. Intre timp, 40% dintre ei vad ca blondele sunt mai nevoiase si mai dependente.

Ele sunt percepute ca fiind mai serioase

Faptul ca blondele se destreaza mai mult, a fost dovedit intr-un studiu in care s-a constatat ca 63% dintre barbati prefera sa se adreseze femeilor cu parul deschis deoarece cred ca sunt mai accesibile, mai frivole si mai usor de cucerit.

 

Acest lucru inseamna ca ei considera femeile brunete mai serioase, cu picioarele pe pamant si mai practice. Inteligenta si sofisticarea sunt din ce in ce mai asociate cu brunetele.

Brunetele cu tatuaje sunt mai atractive decat blondele

S-a efectuat un studiu pentru a investiga imaginea pe care femeile cu tatuaje o reflecta. Printre ceea ce s-a descoperit este ca exista o relatie intre tatuaje si culoarea parului. Femeile cu par intunecat au fost mai bine clasificate decat cele cu par deschis. S-a concluzionat ca brunetele cu tatuaje sunt mai putin criticate si judecate decat blondele cu tatuaje.

Brunetele castiga mai multi bani

Potrivit studiului care a relevat cele de mai sus, s-a descoperit ca profesionistii au impresia ca femeile cu par brunet care nu poarta machiaj castiga mult mai multi bani. In plus, ele sunt percepute ca fiind mai puternice si mai independente.

Sunt mai destepte

Mai multe studii privind perceptia pe baza culorii parului au aratat ca domnii dau mai putina credibilitate blondelor cand vine vorba de inteligenta, comparativ cu femeile cu par negru. 81% dintre barbati au vazut o putere mentala mai mare la brunete.

Barbatii se simt mai de succes cu o bruneta la bratul lor

Dintr-un sondaj masiv in care au fost intervievati peste 2 mii de barbati, cercetatorii au concluzionat ca cel putin unul din cinci barbati a recunoscut ca are mai mult succes cand este alaturi de o femeie cu par negru.

Ele sunt mai putin temperamentale

Cercetatorii au dat mai multor barbati trei imagini cu aceeasi femeie purtand peruci de diferite culori, astfel incat acestia au observat ca femeile cu parul inchis la culoare au fost apreciate ca fiind mai putin nevrotice decat cele cu parul roscat, care au fost considerate de 45 la suta din barbati ca niste fiare.

Brunetele sunt considerate mai apte pentru a se casatori

Intr-un test efectuat la 1.500 de barbati, a fost perceput ca 61% vad femeile cu par mai intunecat ca sotia ideala. Dintre acestia, 60% au atribut calitati precum loialitatea si integritatea, in timp ce doar 14% au vazut acest lucru in blonde.

Comentarii

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale, vă rugăm să ne contactați pe email.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Business

Comerțul nu este afectat de coronavirus – magazinele de bricolaj online au un avantaj

Avatar

Published

on

Într-o perioadă de criză unii nu se pot gândi decât la necesitățile de întreținere. Totuși cine stă la casă, are gospodărie în întreținere mai ales în perioada în care primește recomandare de a sta cât mai mult timp acasă, își caută preocupare. Așa se face că, pe lângă magazinele alimentare sau farmacii, magazinele de bricolaj sunt în continuare în atenția publicului.

Desigur, în această perioadă în mod special au întâietate variantele online. Bricolaj Market este un exemplu în acest sens.

Activitatea restrânsă îndreaptă atenția către întreținerea spațiului personal

Pe măsură ce se impun reguli mai stricte în decursul perioadei de pandemie, oamenii își îndreaptă mai mult atenția spre timpul petrecut acasă. Aici sunt încă multe de făcut și suprapunându-se cu perioada de primăvară, întreținerea spațiilor verzi sau mici reparații ii vor ține ocupați pe mulți.

Sunt căutate în mod special echipamentele pentru grădină, pentru tăiat iarbă, tuns gazon, dar și tipuri diverse de aparat de sudura, printre altele. Sunt preferate variantele de echipamente de performanță, însă din clasa celor hobby. Prețurile sunt mai rentabile și se disting printr-o capacitate suficient de mare pentru a face față cerințelor gospodărești. Au, din fericire, varietatea necesară dintre care cei interesați pot alege.

Atenție la acest capitol! Bugetul clienților se va îndrepta strict către produsele necesare numaidecât în gospodărie. Pentru a fi o investiție rentabilă este recomandată consilierea. Spre exemplu un inverter de sudură ales poate fi mai scump ca achiziție, însă pe termen lung, la folosire, are capacitate mare cu un consum redus de energie electrică. Pentru utilizatorul casnic va conta de asemenea să fie un echipament compact, ușor de manevrat și de mutat.

Mulți trec munca în online și au de câștigat

Pentru un magazin precum Bricolaj Market activitatea extinsă și în mediul online nu este ceva nou. Acum însă mai mult ca oricând publicul adoptă această variantă ca fiind mai sigură. Ce trebuie să știe publicul este că eshop-urile sunt pregătite să facă față cerințelor. Astfel, ca și până acum, poate fi solicitată asistența tehnică, la preluarea comenzii, consiliere profesională în cazul în care clientul nu distinge opțiunea perfectă pentru nevoile sale.

Produsele cumpărate din magazinele online beneficiază desigur de garanție, așa cum o  oferă producătorul.  La unele tipuri de produse variază, la altele este aceeași pentru toată gama – aparatele de sudură au garanții de până la 2 ani spre exemplu.

De asemenea, comanda poate fi făcută simplu și rapid, fără a fi neapărat necesară înregistrarea unui cont. Și din acest punct de vedere clienții sunt îndrumați astfel încât să bifeze toți pașii în timp scurt.

Stocuri există, curieratul însă funcționează foarte bine, iar pentru grija publicului trebuie menționat că această metodă de cumpărare implică mai puțin contact față în față, limitând așadar riscurile, în contextul pandemiei actuale.

Notă!

Produsele care vin din țări europene unde sunt înregistrate cazuri de coronavirus nu reprezintă un pericol. Multe dintre acestea sunt stocuri pe care retailerii le dețineau și înainte de declanșarea epidemiei. Nu prezintă risc, iar comercianții își asumă toate normele de igienă și dezinfectare.

Comentarii

Continue Reading

Business

Pentru transport profesional chemaţi un specialist – cum sunt onorate astfel de cereri

Avatar

Published

on

transport marfa si mobila

Pentru orice serviciu există un nivel al amatorului și unul al profesionistului. Înțelegem pe deplin că așa cum mergem la specialist pentru orice problemă, atunci când vine vorba de nevoia ce ține de relocare, transport marfă sau alte bunuri vorbim despre recomandarea de a apela la firme specializate.

Serviciile pe această nișă s-au dezvoltat simțitor de mult în ultima vreme, ca drept dovadă a dezvoltării pe sectoare diverse. Deschiderea unui nou sediu, mutarea unei firme sau chiar mutarea în casă nouă sunt cazuri care impun necesitatea unui transport special.

Firmă cu experiență, care poate asigura transportul

Dacă vă întrebați ce poate merge rău atunci când alegeți pe oricine deține o mașină mai încăpătoare, să transporte anumite bunuri să ne gândim la scenarii: marfă sau bunuri deteriorate atunci când ajung la destinație, costuri mai mari, întrucât vor fi necesare mai multe rute, repetate tur-retur. Așadar, dacă punem în balanță practic nu merită.

Există firme de transport marfa ce pot onora comenzi în ceea ce privește necesitatea de a muta mobilă, bunuri de mare volum sau de a ajuta la relocarea unei societăți, cu tot ce înseamnă mutarea echipamentelor. O astfel de colaborare are la bază un contract, astfel că timpul în care se va desfășura întreaga operațiune este cel stabilit conform termenilor din contract.

Avantajele de a lucra cu o firma serioasă de transport marfă

Siguranță – o firmă de transport marfă și mobilă în București precum sunt serviciile pe care le regăsim la www.transport-marfa-mobila.ro poate asigura transportul. Astfel, la destinație nu există surprize, deteriorări.

Eficienţă și promptitudine – practic publicul își asigură un timp optimizat în care realizează mutările necesare.

Costuri rentabile – dacă ne gândim la soluții alternative, sunt necesare autovehicule încăpătoare și șoferi, există și factorul de efort fizic, așadar per total costurile sunt mai avantajoase atunci când alegerea este cea a unei firme care să realizeze transportul necesar. Vorbim spre exemplu inclusiv de șoferi cu experiență care vor contribui la efectuarea unui transport eficient.

Când apelăm la astfel de servicii

În principiu tot ce înseamnă o mutare complexă, cu bunuri de mare volum va impune nevoia de autovehicule mari pentru a fi transportate. Există însă tot felul de cazuri. Cei de la transport-marfă-mobilă.ro spre exemplu se adresează publicului bucureștean, indiferent de sector. Echipa este mereu pregătită pentru a răspunde solicitărilor privind transportul intern sau internațional. Pot fi soluția ideală pentru a transporta marfă, mobilă, electrocasnice și nu numai.

Serviciile profesionale de transport vor include și încărcarea, descărcarea, manipularea bunurilor. În plus, pentru rutele mai lungi, la transport internațional spre exemplu, sunt doi șoferi ce se vor asigura că transportul este efectuat în timp util, fără a compromite condițiile optime, inclusiv timpul de odihnă.

În ceea ce privește costurile lucrurile sunt relative și variază de la caz la caz. În mod cert însă, avantajele primează astfel pentru că sunt servicii rentabile. Detalii în acest sens pot fi solicitate și din cadrul paginii online mai sus menționată.

Comentarii

Continue Reading

Business

Avantajele de a avea un seif in casa sau la birou

Avatar

Published

on

Multi oameni sunt de parere ca inchirierea unei casete de valori la banca este cea mai buna modalitate de a-si pastra obiectele importante in siguranta. Dar daca este vorba de documente si articole la care ai nevoie de acces rapid? In acest caz, cea mai buna optiune este de a achizitiona un seif pentru casa sau birou. Iata care sunt beneficiile pe care ti le ofera un seif in propria casa sau birou:

Ai acces instant la documente

Exista documente de care ai nevoie imediat: din pacate, bancile nu sunt disponibile 24/7. Ce se intampla daca ai nevoie de un document in perioada in care bancile sunt inchise, in weekend sau in timpul sarbatorilor legale? Prin instalarea unui seif acasa sau la birou, poti avea acces rapid la documente precum pasaport, certificat de nastere, titluri, investitii, plan de asigurare si dosare importante, oricand doresti.

Protectie

Solicitand unui profesionist sa instaleze un seif acasa sau la birou, poti fi sigur ca obiectele tale valoroase sunt protejate in permanenta, iar seiful nu va putea fi mutat cu usurinta din loc. Pentru birou, este necesar sa alegi un seif de dimensiuni mari, de preferat cu fanta, pentru ca accesul la depunere sa fie permis oricui, insa la continut sa poata ajunge doar persoanele autorizate. Pentru protectie maxima, in special in cazul documentelor importante, poti alege seifuri cu dubla certificare, ceea ce inseamna ca vei fi protejat si impotriva efractiei dar si importiva incendiilor.

Un alt beneficiu al seifului, este faptul ca tii intr-un singur loc obiectele de care ai nevoie si astfel nu mai exista riscul sa le pierzi. Chiar daca nu sunt valoroase, sunt importante, iar documentele precum buletinul, pasaportul si alte acte, pot duce la un proces de recuperare stresant, obositor si durabil daca sunt pierdute sau ratacite.

Pastrezi armele de foc departe de raza copiilor

Prin achizitionarea unui seif, ai garantia ca pistolul sau munitia ta nu va ajunge pe maini gresite. Seiful pentru arme poate fi instalat intr-o zona mai putin accesibila, departe de ochii copiilor sau al persoanelor care iti calca pragul. Astfel, ai garantia ca accesul la arma iti este permis doar tie sau persoanelor autorizate.

Un seif nu numai ca iti ofera acces usor la documente si obiectele de valoare, dar ti le pastreaza in siguranta in orice moment al zilei. Asadar, nu-ti expune obiectele de valoare la riscuri inutile si pur si simplu achizitioneaza un seif pentru a beneficia de toate avantajele enumerate mai sus. Exista foarte multe modele de seifuri disponibile pe piata, in dimensiuni variate si cu utilitati diverse. Este important sa te documentezi si sa alegi produsul potrivit nevoilor tale, fie pentru birou sau casa. Seifurile pot fi instalate pe podea, in perete sau asezate in interiorul mobilei. Ia in considerare caracteristicile si achizitioneaza un seif pentru pastrarea in siguranta a obiectelor valoroase.

Comentarii

Continue Reading
Advertisement

Facebook

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Trending

google.com, pub-4886972132153269, DIRECT, f08c47fec0942fa0