Connect with us

A-Z NEWS

Bărbatul care a violat o jurnalistă în Floreasca, a fost încarcerat și condamnat definitiv la 13 ani şi patru luni

Published

on

Bărbatul care în 10 septembrie 2013, a violat o jurnalistă de radio, în zona lacului Floreasca din Capitală, a fost încarcerat, după ce a fost condamnat definitiv la 13 ani şi patru luni de închisoare, acesta urmând să execute şi 1.242 de zile dintr-o altă condamnare, tot pentru viol, informează Mediafax.

Poliţiştii l-au ridicat pe Ninel Mogoşeanu, joi, de la o adresă din Bucureşti, după ce au primit de la Judecătoria Sectorului 1 mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea.

Ninel Mogoşeanu a fost încarcerat la Penitenciarul Rahova, unde va sta în perioada de carantină, apoi se va stabili unitatea de detenţie în care va executa pedeapsa.

Curtea de Apel Bucureşti l-a condamnat pe Ninel Mogoşeanu la câte zece ani de închisoare pentru viol şi lipsire de libertate în mod ilegal, la care a adăugat o treime din totalul unei alte pedepse, de 11 ani, pe care Mogoşeanu a primit-o tot pentru viol. Astfel, Ninel Mogoşeanu va executa 13 ani şi patru luni de închisoare.

Instanţa a mai decis ca, pe o perioadă de cinci ani după ce va ieşi din închisoare, Mogoşeanu să nu comunice cu victima, direct sau indirect, şi nici să se apropia la mai puţin de 100 de metri de locuinţa sau locul de muncă al tinerei.

Conform deciziei judecătorilor, din pedeapsa de 13 ani, patru luni şi 1.242 de zile de închisoare va fi scăzută perioada reţinerii şi arestării preventive, respectiv din 16 septembrie 2013 până în 12 septembrie 2014, precum perioada în care acesta a fost arestat la domiciliu, respective între 13 septembrie 2014 şi 11 februarie.

Foto Credit: evz.ro

CITEȘTE ȘI:

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending