Base canta cu Jukebox, la “Cronica Carcotasilor”, pe Prima TV - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Base canta cu Jukebox, la “Cronica Carcotasilor”, pe Prima TV

Published

on

In aceasta saptamana la “Cronica Carcotasilor” clarvedem clarfiica clarNevazatoarei Hara. Base devine populist si canta impreuna cu trupa Jukebox, profesorii vor sa le taie pletele elevilor, iar elevii vor s-o taie in Canada.

Medelin si-a facut prieteni noi. El si Nicu sunt cele mai populare persoane din orasul Cazanesti, judetul Ialomita. Printre vedetele locale se numara si Baba Vicki, Meleaca, Octav, Tase si Sarpe. La fel de cunoscut este si Michael Phelps, potential multiplu campion la inot. Acesta va demonstra ca premierul Ungureanu are dreptate.

Nu este nevoie sa investesti in bazine pentru a face performanta la inot. Poti invata foarte multe stiluri si pe uscat. Fluture, brase, un fel de broasca fara picioare, si pluta sunt cateva dintre stilurile de inot pe care inotatorii le pot executa si pe uscat. Cum? Vedeti miercuri, la “Cronica Carcotasilor”.

Si tot atunci la “Top Rusinica” le veti intalni pe Andreea HororEsca si balena ucigasa Nikita si veti asculta, in premiera, corul ouatorilor, condus de Adrian Nastase. La “Binterviu”, Tonciu si Buruiana sunt de senzatie, iar la final, Catalin Josan face furori cu piesa “Call My Name”. Asadar, nu ratati “Cronica Carcotasilor”, miercuri, 14 martie, de la ora 20:30, la Prima TV.

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending