Connect with us

AUDIENȚE TV

Batalia Acces Direct – Antena 1 si Traieste-ti vara – Pro TV. Cine a ocupat pozitia fruntasa?

Published

on

Ieri a debutat la Pro Tv show-ul verii Traieste-ti vara cu Cabral si Laura Cosoi, emisiunea a intrat in competitie directa cu Acces Direct.

 

  • Pe primul loc in intervalul monitorizat, Antena 1 a fost lider de audienta, iar Pro TV pe locul 2 dupa cum urmeaza:

 

Astfel, în intervalul orar 16.57 – 19.00, emisiunea “Acces Direct” s-a clasat e primul loc în topul audiențelor cu o medie, pe publicul din mediul urban, de 5,5 puncte de rating și 20,9 % cota de piață, fiind urmată pe locul secund de Pro Tv, care a obținut o medie de 3,3 puncte de rating și 12,6 procente din cota de piață.

La nivelul publicului comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, Antena 1 a fost lider de piață cu o medie de 4,5 puncte de rating și 21,9 % cota de piață, față de Pro Tv cu o medie de 3,3 puncte de rating și 16,2 procente din cota de piață.

Raportul se păstrează și la nivelul întregii populații a țării, cu Antena 1 pe primul loc cu o medie de 4,9 puncte de rating și 20,4 % cota de piață, în vreme ce pe locul al doilea se clasa Pro Tv cu o audiență medie de 3,1 puncte de rating și 12,8 % cota de piață.

În minutul de maximă audiență de la 18.46, Antena 1 obținea pe publicul din mediul urban un vârf de 7,7 puncte de rating și 28,2 procente din cota de piață, în timp ce Pro Tv avea tot atunci 2,1 puncte de rating și 7,8 % cota de piață și se clasa pe locul al treilea.

SIMONA GHERGHE ACCES DIRECT ANTENA 1

 Sursa: Kantar Media 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending