Bătălia epică între Faimoși și Războinici continuă la “Survivor România”! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Reality Show

Bătălia epică între Faimoși și Războinici continuă la “Survivor România”!

Published

on

Foto Credit: Kanal D

Mâine seară la “Survivor România”, difuzat de la ora 20:00 pe Kanal D, Faimoșii și Războinicii își vor da întâlnire pe traseul sportiv, într-o nouă confruntare dramatică, pentru o miză uriașă. În cel de-al douăsprezecelea joc de la debutul competiției, concurenții se vor duela pentru recompensă, atât de importantă pentru ca aceștia să își recapete forța fizică și încrederea în propriile puteri. 

 

 

Tensiunea în echipa Faimoșilor atinge cote alarmante și pare că situaţia începută în ultimul Consiliu, în cadrul căruia Alexandra Stan a fost nominalizată de Zannidache spre eliminare, pare să capete noi valențe. Pe fondul stresului, al lipsurilor, condițiilor din junglă și al frustrărilor cauzate de jocurile pierdute în fața adversarilor, Faimoasa Alexandra Stan este ținta atacurilor verbale ale lui Zannidache. Acesta îi reproșează Alexandrei că este veriga slabă a echipei, considerând-o unul dintre motivele pentru care Faimoșii nu reușesc de fiecare dată să-și înfrângă adversarii.

 

“Tu ai venit aici, nu ai nicio evoluție în concursul ăsta. Nu ai ce cauta aici. Vorbești mult! Nu știi să te mai abții, să mai taci!”, Zannidache îi reproșează Alexandrei Stan. Traseul sportiv din jocul de mâine seară îi va pune în dificultate pe concurenții de la “Survivor România”. Toboganul și piscina cu apă sunt doar două dintre obstacolele care le vor solicita Faimoşilor și Războinicilor îndemânarea, forța fizică și psihică, dar și rezistența.

 

În ediția de mâine “Survivor România”, Alexandra Stan traversează un nou moment de panică, la traseu. Faimoasa încearcă să își înfrângă teama de înălțime și încremenește de frică. Nici măcar strigătele de susținere ale colegilor de echipă, de pe margine, nu par să o clintească. Nu ratați o nouă ediție incendiară “Survivor România”, reality-ul iubit de milioane de fani, difuzat mâine seară, de la ora 20:00, la Kanal D!

Advertisement

 

 

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending