Connect with us

AUDIENȚE TV

Batalie mare pentru pozitia de lider. Next Star peste Las Fierbinti si Suleyman! (vezi cifre)

Redactia Radar de Media

Published

on

Batalie aseara pentru pozitia de lider! Next Star, emisiunea prezentata de Dan Negru a fost lider de audienta la Antena 1. Conform cifrelor furnizate de Kantar Media, pe tot parcursul show-ului, Antena 1 a condus pe segmentele de public: national si urban.

PUBLICUL NATIONAL

  • Antena 1 a inregistrat 9.2 puncte de rating si o cota de piata de 17.6& share, in total peste 1.694.000 mii de telespectatori pe minut au urmarit copii talentati de la Next Star.
  • Pro Tv s-a clasat pe locul 2 la nivelul publicului national cu 8.6% rating si 16.5% cota de piata, peste 1.5 milioane de telespectatori au urmarit cele doua seriale romanesti: Las Fierbinti si O alta saptamana nebuna.
  • Kanal D a fost pe locul 3 cu Suleyman Magnificul, peste 1,1 milioane de telespectatori au urmarit serialul turcesc.

 

PUBLICUL URBAN

  • Si la nivelul publicului din mediul urban Antena 1 a condus detasat inregistrat 10% puncte de rating si 19,2% share.
  • Pro TV si Kanal D au fost pe urmatoarele pozitii, conform cifrelor furnizate de Kantar Media.

 

In tabelul de mai jos sunt prezentate cifrele de audienta inregistrate pe tronsonul orar 20.30-23.00, atunci cand a fost difuzat show-ul Next Star.

[table id=127 /] Sursa cifre: Kantar Media

Rating (RTG%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o staţie TV. Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din targetul analizat. 

Cotă de piaţă (Market Share – SHR%) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (RTG%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la o staţie TV şi numărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune). next star 21AlexPuicafaranasOsaptamananebunaSuleyman Magnificul

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending