Connect with us

ALL MEDIA

BBC, Euronews, Al Jazeera sau CCTV din China au transmis, din Bucureşti, în ziua cu cei mai mulţi protestatari

Redactia Radar de Media

Published

on

Cea mai mare manifestaţie din România, de după 1989, a strâns la Bucureşti jurnalişti din toate colţurile lumii. Corespondenţii de la BBC, Euronews, Al Jazeera sau CCTV din China au transmis, din Bucuresti, anunta Mediafax

Duminică, seara în care a fost cel mai mare număr de protestatri, au transmis live CCTV din China, Rai 3, Italia, PTC TV din Serbia, Rusia 1, CNN, BBC, Cehia TV, News 24 America şi Euronews.

 

Postul britanic BBC a anunţat că manifestanţii români nu dau înapoi după abrogarea ordonanţei, iar cei aproximativ 500,000 de oameni care au protestat şi duminică în România şi-au exprimat temerile în legătură cu planurile Guvernului de a trimite proiectul de lege pentru a fi discutat în Parlament, unde există posibilitatea ca proiectul de lege să fie trecut cu forţa. Reporterul BBC Nick Thorpe a transmis, duminică, de la Bucureşti că multe persoane din mulţime nu au încredere că Guvernul îşi va respecta cuvântul şi se tem că noua legislaţie ar putea conţine unele din elementele prezente în ordonanţa abrogată însă prezentate într-o formă diferită.

 

Şi postul de televiziune France 24 a relatat despre cea de-a şasea noapte de proteste din România, precizând că manifestaţiile de duminică au fost cele mai ample astfel de acţiuni de la căderea comunismului.

 

Postul de televiziune CNN a vorbit despre “manifestaţiile masive care au avut loc duminică în toată ţara”, menţionând intonarea imnului naţional de către protestatari, dar şi cele cinci minute de reculegere în cinstea eroilor Revoluţiei de la 1989.

 

Foto Credit: print screen cnn.com

AUDIENŢE TV: Protestele s-au bătut în audienţă cu Roata Norocului şi Schimb de mame! România TV, cel mai urmărit post de ştiri pe naţional!

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending