Connect with us

Life Style

BBC filmeaza la TVR 2 in Arena Leilor

Published

on

Reclame

Ashtar Alkirsan, producatoarea unui documentar BBC despre variantele straine ale formatului international „Dragons’ Den”, se afla la Bucuresti pentru a filma in culisele realizarii programului „Arena Leilor”, produs si difuzat de TVR 2.tvr2
Singura emisiune tv de acest gen (business reality-show) din Romania, „Arena Leilor”, este considerata de echipa BBC o productie de succes a formatului international, motiv pentru care documentarul britanic va cuprinde si o prezentare a programului romanesc. „Am ales productia din Romania pentru componenta sa educationala si pentru modul de realizare deosebit fata de productiile din alte tari”, a declarat doamna Ashtar Alkirsan.

Este, probabil, o premiera pentru mass-media din Romania, cand o echipa a BBC isi manifesta aprecierea fata de un program tv de la noi si vine la Bucuresti pentru a inregistra detalii din culisele emisiunii. Materialele inregistrate de britanici in platoul de filmare al emisiunii „Arena Leilor” au cuprins, pe langa secvente din program si interviuri cu producatoarea Cosmina Nicolescu, prezentatoarea Corina Dobre (Secheres) si cu oamenii de afaceri participanti la emisiune.
TVR 2 va difuza un making of al realizarii documentarului in Romania, iar productia BBC despre „Dragons’ Den” in Canada, Rusia si Romania, va fi difuzat in premiera in perioada acestui Craciun, la postul BBC 2.
„Dragons’ Den” este un proiect de televiziune care a aparut in 2001, in Japonia si care, datorita succesului inregistrat, a devenit un format international, preluat in prezent de televiziuni din peste 20 de tari, precum Noua Zeelanda, Australia, Ucraina, SUA, Portugalia, Germania, Israel, Elvetia, Spania.

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Marius

    6 noiembrie 2008 at 18:03

    Salut,
    Nu vrei sa adaugi putin umor blogului tau? O poza amuzanta cu animale care se schimba in fiecare zi :P?
    Daca da ai un cod HTML pe http://animalici.ro/pentru-siteul-tau

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending