Connect with us

Spectacole

Beatles on Jazz, concert la Teatrul Act

Published

on

Reclame

Miercuri, 8 iunie, ora 19.00, la Teatrul Act, bucurestenii vor avea parte de un program inedit, in cadrul ultimului concert din Stagiunea de Jazz.

Sase muzicieni – Cristian Soleanu, Sorin Romanescu, Adrian Flautistu, Vlad
Popescu, George Natsis si Aurelian Temisan – isi vor pune amprenta sonora pe cateva dintre piesele definitorii ale celebrului grup birtanic Beatles, intr-o maniera á la jazz.

The Beatles au reprezentat un punct de cotitura in istoria muzicii rock. Fara Paul, George, John si Ringo, industria muzicala de astazi nu ar mai fi fost aceeasi. Lucrarile celor patru britanici vor fi interpretate de sase muzicieni romani de inalta clasa.

Cristian Soleanu este membru al Big Band-ului Radio inca din 1990, realizand pe langa aceasta activitate, colaborari pentru muzica de teatru si teatru radiofonic, coloanele sonore ale unor seriale precum „Stefan cel Mare” si „Lombarzilor 8”, dar si pentru filmul de lung metraj „Legiunea Straina” in regia lui Mircea Danieliuc.

George Natsis este unul dintre cele mai cunoscute nume in domeniul muzical romanesc, colaborand ca pianist cu Big Band-ul Radio, din 1993. Acesta a realizat genericul unor emisiuni de televiziune precum „Ora 1 a venit” (Tele 7abc), „Muzica e viata mea” (TVR1) si pentru transmisiunile Festivalului International „Cerbul de Aur” (TVR1) si a asigurat orchestratia muzicala pentru emisiunea „O la la” de la ProTV si pentru spectacolul de music-hall „Micul Paris”.

Sorin Romanescu, desemnat de doua ori muzicianul anului in cadrul Galelor Premiilor de Jazz, este chitaristul cu una dintre cele mai interesante si surprinzatoare personalitati din muzica romaneasca.

Adrian Flautistu, absolvent al Universitatii Nationale de Muzica Bucuresti si masterand in cadrul Facultatii de Jazz Muzica Usoara, este cel mai solicitat contrabasist al momentului pe scena de jazz din Romania, avand colaborari cu cei mai marii muzicieni de jazz romani.

Vlad Popescu a inceput colaborarea cu Big Band-ul Radio in 1992, iar din 1996 a devenit percutionist secund al Filarmonicii „George Enescu”. A evoluat in aproape toate editiile ale Festivalului International de Jazz de la Bucuresti alaturi de muzicieni notabili.

Aurelian Temisan este un artist complet, activitatea sa acoperind domeniul muzicii, fiind unul dintre cei mai cunoscuti solisti vocali romani, dar si pe cel al teatrului si filmului, pe parcursul vremii obtinand roluri in filme (A doua cadere a Constantinopolului), seriale de televiziune si musical-uri precum Chicago sau Micul Paris. Organizatori: Radio Romania Cultural si Orchestrele si Corurile Radio.

Pretul unui bilet este de 30 lei. Pentru informatii: 0723 103 103;
info@teatrulact.ro.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending