Connect with us

MONDEN

Bebe Cotimanis in lacrimi, in direct, cand a aflat de moarte lui Ion Dichiseanu

Foto Credit: PRIMA TV

Published

on

A pierdut un prieten drag și un coleg de scenă. Vestea că Ion Dichiseanu a murit a căzut ca un trăznet peste Bebe Cotimanis, prezent în studioul emisiunii Exclusiv VIP. Minute în șir acesta nu și-a putut opri lacrimile. Plecarea marelui actor dintre noi înseamnă o pierdere imensă pentru teatrul și cinematografia românească.

 

“Dichi, dragule, ai fost și ești un lord. Îți mulțumesc pentru tot ce ai însemnat pentru familia ta, pentru copil, pentru viața noastră,  pentru filmul și teatrul românesc. Să ai drum în lumină, prietene, tu ești obișnuit cu lumina, ai stat în lumina refectoarelor. Mi-a plecat un prieten bun, am făcut turnee cu Pluralul englezesc. Dichi este un domn și știu că ne aude. Sunt mândru că am jucat împreună atât cât am jucat. Pe scena de la Nottara. Îmi pare rău că nu am apucat să te mai invit într-un spectacol al vieții tale, pe scena de la Nottara”, i-a povestit îndurerat Bebe Cotimanis lui Cristi Brancu la Prima TV.

Pentru actor  a fost și un prilej bun de a-și rememora aventurile prin care a trecut alături de cel care i-a dat viață lui Pierre Vaillant în „Toate pânzele sus”. „Eram la Timișoara. Pe scena Naționalului. Și mirosea a plescavița așa că, după spectacol, restaurantele erau deschise până la 12 noaptea, am mers să mâncăm. Niște fete care erau în fața restaurantului ne-au cerut să facem câteva poze.  Când am terminat de mâncat a venit una dintre fete și ne-a invitat la club. Am zis: “Eu merg, dar îl luați și pe domnul Dichiseanu.” Și ne-am urcat într-un taxi. Îl întreb pe Dichi: „ De când nu ai mai fost într-un club?” Zice: „Eu nu prea am mers.” Am ajuns într-o discotecă și până la 6 dimineața ne-am îmbătat cu șampanie cu fire de aur”, își amintește Bebe Cotimanis clipele de neuitat petrecute lângă marele actor.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

MENIU

pentru sufletul tau