Connect with us
Avatar

Published

on

Pediatrul Beata Acs îi învaţă pe părinţi, la emisiunea Bebe Magia de la TVR 1, cum să acorde prim ajutor în caz de înec sau asfixie mecanică a bebeluşilor sau copiilor, cu un aliment sau corp străin, până la sosirea personalului medical. Este un curs de la care părinţii ies de cele mai multe ori speriaţi, dar mai responsabili şi conştienţi că pot salva viaţa copiilor dacă intervin imediat.

Prima recoltare de celule stem la naştere s-a făcut în România în urmă cu cinci ani. Telespectatorii vor afla dacă celule stem recoltate din sângele ombilical au fost folosite până astăzi şi în ce caz. Actriţa Laura Davidescu poveşteşte pentru Bebe Magia că şi ea a recoltat celule stem, în urmă cu cinci luni, când a născut. Ea spune că îşi mai doreşte alţi copii şi va proceda la fel şi în cazul lor. Dr. Mihaela Bălgrădean este prezentă şi ea, cu sfaturi despre dulciurile care se pot fi consumate de copii.

Vedeta emisiunii este o mămică, actriţa Aniela Petreanu, membră a trupei Divertis. După experienţa nefericită pe care a trăit-o la naştere, ea a devenit imaginea Asociaţiei pentru Naşterea Naturală şi Alăptare. Actriţa merge la întâlnirile de sprijin ale mamelor care îşi doresc să alăpteze. Aniela Petreanu nu se fereşte să îşi alăpteze în public fiul, Carol, de un an şi jumătate, şi le încurajeză şi pe celelalte mămici să procedeze la fel. Întreaga poveste – sâmbătă dimineaţă, la Bebe Magia, pe TVR 1.

 

Comentarii

comments

Facebook

IN Trending