Connect with us

ALL MEDIA

,,Bebe magia” prezintă beneficiile înotului la nou-născuţi

Published

on

 

Sâmbătă, 8 ianuarie, emisiunea Bebe magia prezintă, de la ora 9.00, pe TVR 1, povestea unei familii care şi-a dus ambii copii la înot de când s-au născut. Echipa Bebe magia a participat la o oră de înot pentru bebeluşi, desfăşurată sub supravegherea moaşei Vania Limban, unul dintre instructorii de înot pentru cei mici din Bucureşti.

„Înotul este o activitate care îi ajută pe copii să se dezvolte armonios. Bebeluşii care înoată îşi dezvoltă mai bine mişcările şi articulaţia. Ei devin mai independenţi şi mai sociabili”, ne-a spus moaşa Vania Limban.
Astrologul Mariana Cojocaru aduce previziuni pentru anul 2011, iar la rubrica „Mic, dar şic” telespectatorii află cu ce pot fi îmbrăcaţi micuţii, pentru a face faţă temperaturilor scăzute de afară.

În prima ediţie din acest an a emisiunii, sunt amintite poveştile celor nouă vedete părinţi care au fost în 2010 la Bebe magia împreună cu copiii lor: interpreţii Sanda Ladoşi, Carmen Trandafir, Cristina Spătar şi Daniel Iordăchioaie, liderul trupei Sistem, Zoli Toth, vedeta TVR Iuliana Tudor, Lucian Pârvoiu, prezentatorul jurnalului de ştiri al TVR 2, Andreea Marin Bănică şi Roxana Iliescu, singura vedetă care a alăptat în direct în timpul unei emisiuni TV.

Lasa un comentariu aici!

1 Comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ALL MEDIA

GALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA va fi transmisa in direct, joi, ora 21!

Published

on

 

Cel mai mare eveniment media al anului, Gala Premiilor RADAR DE MEDIA 2018 va avea loc, joi, 22 noiembrie, in direct de la ora 21. Transmisia se poate vedea live pe radardemedia.ro, Youtube si Facebook.

Se vor acorda premiile votate de catre publicul cititor dar si o serie de premii speciale. 

Ne vedem joi!

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

PREMIILE RADAR DE MEDIA 2018: Voteaza-ti aici favoritii! Cand va avea loc Gala?

Published

on

 

Gala Premiilor RADAR DE MEDIA 2018, va avea loc, joi 22 noiembrie, la Ambasad’Or Events.

Ceremonia de decernare a trofeelor va fi transmisa in direct incepand cu ora 20:45. Transmisiunea se vede live pe radardemedia.ro, youtube si facebook.

 

Votarea pentru desemnarea castigatorilor se inchide in data de 12 noiembrie, pana atunci puteti sa va votati favoritii aici:

 

STOP VOT!

Castigatorii vor fi anuntati pe 22 noiembrie, ora 21, in direct pe radardemedia.ro, youtube si facebook.

 

Regulament si calendar competitie, aici!

GDPR: Prin exprimarea optiunii de vot, radardemedia.ro nu colecteaza date cu caracter personal! Regulament si calendar competitie, aici!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Postul de radio Digi FM a aniversat 3 ani de existenta!

Published

on

Foto Credit: DIGI
 

Ca în fiecare an, de la prima emisie și până acum, echipa matinalului Digi FM, adică Bogdan Miu, Cătălin Striblea, Beatrice Ghiciov și Bogdan Ciuclaru a primit, la aniversarea a 3 ani, vizită binecunoscutului artist: SMILEY.

Păstrând obiceiul, acesta a adus un tort după chipul și asemănarea radioului cu cea mai mare acoperire privată din România, promițând din nou, că o să vină și la aniversarea de 4 ani.

Baloane, artificii, știri cu vești aniversare, cadouri pentru ascultători, super prăjituri și muzică, așa cum numai la Digi FM se poate auzi. Într-o atmosfera de petrecere, întreaga echipă, alături de toți colegii din trust, s-a bucurat de cadourile primite și de prezența lui Smiley, care s-a simțit fix ca „Acasă”. Mai mult decât atât, după ce au ieșit din matinal, Cătălin Striblea și Andrei Maria aka Smiley, au realizat împreună încă o ediție de succes a emisiunii „Oameni de Colecție”.

La 3 ani de la lansare, Digi FM își propune să păstreze tonul prietenos pe care l-a menținut în toată această perioada, să nu întârzie niciodată cu știrile din 30 în 30 de minute și să fie mereu acolo unde contează pentru „Ca să știi.”

Mulțumim tare, Smiley și LA MULȚI ANI, DIGI FM!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending