Connect with us

Animaţie

„Bebe Șef: Înapoi la treabă” sezonul 2 – cel mai drăgălaș șef se întoarce la Minimax

Published

on

Foto Credit: Minimax
Reclame

Noi episoade ale animației „Bebe Șef: Înapoi la treabă” au premiera la Minimax pe 1 mai, de la ora 18:30 și apoi la 22:00. 

Serialul despre bebelușul care se străduieşte să găsească echilibrul între afaceri și viața personală continuă la Minimax cu al doilea sezon. Televiziunea dedicată copiilor îi invită pe cei mici să urmărească noile aventuri ale personajului lor preferat și să fie cu ochii pe pagina de Facebook Minimax (www.facebook.com/minimaxromania) pentru surprize demne de un șef!

Cu ajutorul fratelui mai mare, Tim, Bebe Șef continuă călătoria prin jungla corporativă a Baby Corp, plină de pericole, încercând să obțină ceva care pare adesea foarte greu de atins: echilibrul dintre viața personală și muncă. În cel de-al doilea sezon, schimbările abundă pentru micuțul șef: în timp ce noul CEO de la Baby Corp îi dă o misiune complicată și de amploare, bunica lui Tim se mută în casa familiei, ceea ce înseamnă că cei doi frați trebuie să împartă aceeași cameră. E clar că situația va duce la cât mai multe complicații, pline de amuzament, peripeții și lecții învățate. 

Dacă în primul sezon rivalul principal al micuților corporatiști era Bootsy Calico, un om de afaceri și fost veterinar care putea controla pisici, în sezonul al doilea, noul inamic este Frederick Estes. În același timp, noua lui șefă, Turtleneck Superstar CEO Baby, îl deleagă pe Bebe Șef cu protejarea noului produs Baby Corp, Stinkless Serum, care poate elimina pentru totdeauna mirosurile neplăcute. Misterul și aventurile vor fi la cote înalte. 

Al doilea sezon are 13 episoade și este produs de Dreamworks Animation, casa de producție fondată de Steven Spielberg care a lansat titluri populare și care au făcut istorie precum Shrek, Madagascar, Kung Fu Panda, dar și filmele „Bebe Șef”. Scenariile sunt o adaptare după cartea pentru copii scrisă de Marla Frazee. Serialul se adresează copiilor mici, dar și mai mari, care se vor amuza de cum poate naviga un bebeluș prin lumea dură a afacerilor.

Advertisement

Luna mai începe la Minimax cu noile episoade pline de aventură și amuzament din „Bebe Șef” alături de gașca sa de bebeluși din corporație, hotărâţi să salveze lumea și să crească nivelul de iubire faţă copii al adulților.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending