Becali: Să faci sex e dracu, a te-mpreuna cu nevasta e lucru sfânt

0
594

Gigi Becali s-a supărat foc pe jurnalişti, după ce aceştia au scris că patronul stelist şi-a sunat duhovnicul să-l întrebe dacă poate face sex cu soţia. Nemulţumirea lui Becali a fost legată, de fapt, de termeni. Aşa că luni, secondat de duhovnicul său, el a organizat şi o conferinţă de presă.

Disputa dintre George Becali şi jurnalişti a pornit de la o declaraţie făcută chiar de duhovnicul omului de afaceri. “În vinerea mare l-am spovedit, l-am împărtăşit la Rahova. La 1 noaptea m-a sunat: Părinte, m-aţi spovedit, m-aţi împărtăşit. Cât timp trebuie să stau eu fără să m-ating de Luminiţa?”, mărturisea, în urmă cu o săptămână, duhovnicul lui Becali.

Nemulţumirea lui Becali a fost legată, de fapt, de termeni. Din acest motiv, luni, secondat de duhovnicul său, el a organizat şi o conferinţă de presă.

“S-a ajuns prea departe. Niciodată nu m-am luat de nevestele altora. (…) A te-mpreuna cu nevasta e lucru sfânt, să faci sex e dracu. Dracu te pune să faci sex, doar animalele fac sex”, a spus Becali.

Gigi Becali spune că el, oricât de otrăvit e în discurs, nu s-a luat niciodată de nevestele duşmanilor. Săptămâna mare o să-l ajute, însă, să-şi ierte duşmanii.

După ce a tranşat această problemă, Becali a promis, în Lunea mare, că nu mai vorbeşte cu jurnaliştii decât despre fotbal.

Comentarii