Becali TV, "mai tare decat Pro TV", s-a pierdut in criza financiara... - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

Becali TV, „mai tare decat Pro TV”, s-a pierdut in criza financiara…

Published

on

Au trecut de atunci aproape 2 ani si nu s-a vazut nimic din televiziunea lui Becali!

Arhiva:

George Becali l-a instalat pe fostul redactor-sef adjunct de la Romania libera, Nicoleta Savin, in fruntea postului pe care vrea sa il lanseze si pe care vrea sa il numeasca Becali TV.

„A venit la mine cu un proiect de ziar, mi-a spus ca mai are cinci-sase oameni, dar eu i-am raspuns ca nu ma intereseaza presa scrisa. Sunt tone de ziare. I-am spus ca, daca vrea, sa-mi faca televiziunea. Mie mi-a placut intotdeauna de ea”, a declarat, liderul PNG-CD, conform editiei electronice a publicatiei.

„Vreau sa fie mai tare decat PRO TV, iar pentru asta e nevoie de timp. De aceea, nici nu ma grabesc cu lansarea sa. Veti vedea, se va numi Becali TV”, spune George Becali, chiar daca CNA i-a refuzat de mai multe ori licenta, tocmai din cauza denumirii canalului. Becali a precizat ca a investit cateva milioane de euro in sediul din Pipera.
Nicoleta Savin a confirmat la randul sau instalarea sa la telecomanda televiziunii patronului Stelei. Nu si suma pe care, potrivit unor surse din PNG, ar urma sa o incaseze, adica 5.000 de euro pe luna.
Savin sustine ca are deja o viziune asupra modului in care ar urma sa arate postul. „Preconizam sa fim pe 1 martie in piata, dar daca am reusi sa fim pe 1 februarie am fi foarte fericiti. Eu am facut deja grila de programe.
Avantajul nostru este ca nu vom fi presati de rating, deoarece domnul Becali nu doreste in prima faza publicitate sau o doreste selectata. Eu am targetat-o unui public cuprins intre 16 si 35 de ani”.
In grila ar urma sa apara si documentare despre rezistenta anticomunista, perioada interbelica, programe culturale, adaptari pentru televiziune a unor spectacole de teatru.

De asemenea, echipa de fotbal a patronului, Steaua Bucuresti, va avea si ea un spatiu asigurat in grila.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Tudor

    15 octombrie 2008 at 16:00

    As dori sa aflu o adresa la care poate fi contactata doamna Nicoleta Savin. Multumesc.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending