Connect with us

A-Z NEWS

Bendeac a făcut-o pe soţia lui CRBL să plângă

Published

on

După două gale pline de emoţie şi momente spectaculoase, ultima semifinală România Dansează se apropie cu paşi repezi. Duminica aceasta, de la 20.30, 12 semifinalişti vor încerca să-i convingă pe îndrăgiţii juraţi că locul lor este în lumina reflectoarelor, pe scena supershow-ului.

Numele primilor opt finalişti a fost deja dezvăluit, iar în această ediţie doar patru dintre concurenţi vor merge în etapa finală, trei dintre ei aleşi de juriu, iar cel de-al patrulea prin votul telespectatorilor. Miza este, aşadar, foarte mare, iar emoţiile au atins cote maxime pentru ultimii 12 finalişti, între care şi trupa Yo Mama, antrenată chiar la sala de dans a Elenei, soţia lui CRBL.

Ca şi în etapa de preselecţii, Elena va veni alături de copiii de la Yo Mama pentru a-i susţine. De această dată, emoţiile vor fi însă mult prea puternice. La jurizare, Elena nu s-a mai putut abţine şi a izbucnit în plâns când Bendeac a vorbit despre dansul celor mici. Poate lui Mihai nu i-a plăcut faptul că trei dintre copiii i-au parodiat la sfârşitul dansului pe juraţi cu replici din emisiune. Dacă au fost suficient de convingători micuţii pentru a merge mai departe în competiţie, rămâne de văzut duminica aceasta, de la 20.30, numai la România Dansează

Semifinalele România Dansează se desfăşoară pe parcursul a trei gale, în care vor concura câte 12 participanţi,  pentru ca marea finalã live din 19 mai sã aducã premiul de 50.000 de euro celui mai talentat dansator, ales chiar de public. La finalul fiecãrei gale, dupã o evaluare a tuturor prestaţiilor, cei trei juraţi vor trimite în finalã trei numere (câte unul fiecare), urmând ca cel de-al patrulea finalist sã fie ales de public prin vot, astfel: de la finalul emisiunii şi pânã a doua zi la ora 16.00, telespectatorii vor putea vota numãrul pe care vor sã îl salveze, dintre cei nouã concurenţi rãmaşi. Acesta va fi anunţat în cadrul Observatorului de ora 16.00, de cãtre prezentatorul show-ului, Jorge, care va spune STOP VOT şi îl va anunţa în direct telefonic.

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending