Connect with us

Showbizz

Betty Salam în prag de divorț! Soțul ei Cătălin Vișinescu, vrea desăpărțire?

Published

on

Foto Credit: CANCAN
Reclame

Ar fi bomba anului în showbiz: divorțul dintre Betty Salam, fiica celebrului manelist, și Cătălin Vișănescu! Sursele CANCAN.RO au dezvăluit că nu ar mai fi cale de împăcare, după mai multe neînțelegeri între cei doi soți, transformate în adevărate certuri. Avem detaliile, în exclusivitate.

Potrivit surselor noastre, Betty Salam și Cătălin Vișănescu sunt pe punctul de a divorța. Ar fi o chestiune de timp până când cei doi s-ar despărți oficial. Fiica lui Florin Salam și soțul nu sunt în relații tocmai bune, pentru că între ei s-au derulat mai multe scene care le zguduie căsnicia.

Contactată de CANCAN.RO, Betty Salam a negat că ea și Cătălin au divorțat. ”Nu, nu, nu am divorțat. Neînțelegeri există, însă nu am ajuns la pasul ăsta”, a declarat fata celebrului manelist. Apoi a ținut să spună că, cel puțin ea, nu se gândește la așa ceva. ”Nu, nu bag divorțul de el”, a adăugat Betty.

Fiica lui Florin Salam s-a măritat înainte de a deveni mamă

Betty Salam s-a căsătorit civil cu Cătălin Vișinescu în urmă cu mai bine de cinci ani, când cei doi au decis asta pentru că artista urma să devină mamă. După ce au oficializat relația și în acte, Betty avea să aducă pe lume un băiețel, Matias Ștefan.

Artista a făcut dezvăluiri, pe Instagram, despre relația pe care o are cu Vișănescu. A recunoscut că i-a fost greu să-l iubească, a avut nevoie de timp. Ea spunea că se îndrăgostește foarte greu, motiv pentru care Cătălin a avut mult de muncit pentru a o cuceri.

„Mă îndrăgostesc extraordinar de greu. După ce m-am combinat cu al meu Cătălin, abia după un an de relație m-am îndrăgostit într-adevăr de el. Așa sunt eu”, a scris Betty.

-a mulțumit prietenei care i-a făcut cunoștință cu Vișănescu

Artista îi mulțumea prietenei ei, care i-a făcut cunoștință cu cel care avea să-i devină soț.

„În 2014 a fost cea mai nebună perioadă din viața mea. Îmi mergea bine pe plan muzical, familia îmi era aproape, doar că eu treceam prin anumite schimbări din cauza vârstei (14 ani) și făcusem o mică depresie, iar prietena mea m-a ajutat nespus de mult. A venit în viața mea la momentul potrivit, a știut să mă scoată din stările urâte pe care le aveam.

Chiar dacă eram atât de mică, îmi doream să cunosc un băiat cu care să vorbesc și să mă facă să râd și mă rugam seară de seară pentru acest lucru. Pur și simplu, așa simțeam nevoia, iar datorită ei l-am cunoscut pe Cătălin, imediat după toate rugăciunile mele. De aceea o iubesc și îi voi mulțumi mereu fiindcă a avut grijă de mine”, a povestit fiica lui Florin Salam, pe Stories.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending