Connect with us

A-Z NEWS

Bianca Dragusanu: „Catalin mi-a tras doua paleme si a rupt usa cu mine”

Published

on

Reclame

Bianca Drăguşanu a recunoscut în cadrul emisiunii lui Dan Capatos că a fost bătută de fostul ei iubit, Cătălin Botezatu, din cauza unei filmări în care blonda e protagonista unor scene porno.

Bianca Drăguşanu mărturiseşte că apariţiile din ultima vreme din presă l-au deranjat pe Cătălin. Ea mai spune că duminică la ora 1 noaptea, Botezatu a dat buzna în casa ei şi i-a aruncat un teanc de ziare în faţă, reproşându-i că a distrus imaginea pe care el a construit-o, potrivit cancan.ro.

Mi-a dat două palme, a dat cu mine de uşă şi s-a rupt uşa. După ce m-a bătut, ieri a venit la mine să vadă cum mă simt. Mi-am dorit foarte tare să mă împac cu Cătălin. De azi înainte nu o să mai comentez despre relaţia mea cu el. Mama m-a sunat şi mi-a zis că o meritam. Eu sunt singura vinovată pentru tot ce se întâmplă rău în viaţa mea”, a afirmat Bianca.

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending