Bianca Drăgușanu nu mai vrea să apară în presa! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Life Style

Bianca Drăgușanu nu mai vrea să apară în presa!

Published

on

Nu e o glumă! După ce ani de zile a făcut turul tabloidelor și televiziunilor, Bianca nu mai vrea să apară prin toate ziarele și televiziunile. Doar pe Pro TV. Noul cuplu Victor Slav și Bianca Drăgușanu a trimis emisiunilor, publicațiilor și site-urilor o notificare prin care cei doi interzic publicarea și difuzarea imaginilor legate de viața privată, mai ales de la apropiata lor nuntă. Doar Pro TV și publicațiile Mediafax Group au „scăpat” de notificare.

 

„Ne manifestăm în mod expres dezacordul față de orice utilizare, în orice modalitate, pe orice canal media/ post de televiziune al societății dumnevoastră, a imaginii și/sau vocii subsemnaților, precum și a oricăror informații, comentarii de orice natură cu privire la viața noastră privată, cu referire specială la cununia religioasă și toate evenimentele aferente acesteia”, se spune în informare.

notificare Bianca si Victornotificare Bianca si Victor1

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. gabriela

    26 septembrie 2013 at 19:32

    deja s-au umplut de … cacat, ca sa ma exprim plastic si direct asa ca incercarea asta ridicola de se feri de gura si ochii media (de toate felurile) ii face si mai caraghiosi. Oricum numai asa s-au facut remarcati, altfel nu, asta sunt pana la urma, un cuplu ce jigneste inteligenta si bun-simtul publicului. Cel mai bine ar fi sa nu apara deloc, astfel ridicolul ar fi eliminat, caci discutiile si critica la adresa lor nu vor putea fi oprite.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending

%d blogeri au apreciat: