Connect with us

A-Z NEWS

Bianca Drăguşanu şi Cove vin la Plasa de stele (galerie foto)

Published

on

Săptămâna aceasta, Dan Negru revine la „Plasa de stele” cu doi invitaţi speciali şi bineînţeles cu două farse de senzaţie! Marţi, 12 octombrie, de la 20.30, în platoul emisiunii vor veni Bianca Drăguşanu şi Gabriel Coveseanu pentru a discută despre ce înseamnă o farsă reuşită.

Pentru Cove, ziua farsei a fost cu adevărat încărcată de tensiune. Povestea a început cu intenţia firească a actorului de a ajunge la o filmare. A fost luat cu un microbuz, iar şoferul a făcut o oprire. Începând cu acest moment, aparent banal, monotonia unui drum obişnuit către filmare s-a transformat într-o adevărată aventură. Maşina lui Cove a fost furată de nişte romi, iar Cove era bineînţeles înăuntru! Cove a fost dus chiar în mijlocul comunităţii de romi. După ce a fost ameninţat şi dezbrăcat, actorul a aflat cu mare bucurie că a fost prins cu succes în plasa de stele.

Bianca Dragusanu a fost complice la o altă farsă extraordinară. Victimele ştiau că vor apărea într-un film medieval a cărui acţiune se desfăşura în Rusia. Bărbaţii care au fost victime în farsă jucau rolul unor cavaleri iar Bianca, rolul prinţesei. Dacă la o prima repetiţie, aceştia trebuiau să o sărute cu patimă pe frumoasa şi tânăra Bianca, situaţia s-a schimbat la filmarea următoarei scene. Aici, cavalerii au fost puşi în situaţia de a filma aceeaşi acţiune, însă într-o secvenţa tip „dupa 50 de ani”! În acest context, personajul Biancăi pe care bărbaţii trebuiau să-l sărute pătimaş a fost jucat de o femeie cu mulţi ani mai în vârstă. Noroc ca în anumite situaţii, după „Motor, Acţiune!” poate urma şi „A fost o farsă!”

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement
Analize Audiente TV2 zile ago

Vocea României lider absolut de audiență! Ediția de aseară a fost urmărită de peste 1.2 milioane de telespectatori

Reality Show2 zile ago

Sâmbăta aceasta PRIMA TV te prinde în Cursa iubirii. Un reality show despre puterea relației în care se vor vedea toate fațetele iubirii!

Emisiuni2 zile ago

Când debutează noul sezon „Drag de România mea!” la TVR2 ?

Reality Show3 zile ago

America Express – Drumul Soarelui revine la Antena 1 cu o premieră maraton de 5 zile

Vedete3 zile ago

Denise Rifai este însărcinată cu primul copil la 38 de ani? Vedeta Kanal D a vrut să se știe de la ea. Cine este iubitul ei

ȘTIAI CĂ...?3 zile ago

10 lucruri care te pot face fericit și împlinit

TV Divertisment Show4 zile ago

Cătălina Grama, dezvăluiri despre Paul Ipate, astăzi la Săriți de pe fix!: ”La două dimineața, iese cu cuțitele să vâneze hoții imaginari!”

AUDIENȚE TV4 zile ago

Scandal între soțiile lui Brânzoi și Firicel: „Ne-ați chemat aici ca să ne dăm seama că suntem mai săraci ca voi!” – Las Fierbinți, lider absolut de audiență!

Reality Show4 zile ago

Lovitură pentru echipa Soarelui Răsare, aseară, la Chefi la cuţite: Chef Bontea a pierdut încă un concurent. Show-ul culinar, lider detaşat de audienţă

Horoscop4 zile ago

Horoscopul zilei de joi, 28 septembrie 2023. Planeta Jupiter intră în casa Săgetatorului

Emisiuni4 zile ago

Helmut Duckadam, legenda vie a sportului rege, duminica aceasta la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Facebook

Advertisement

IN Trending