Connect with us

Spectacole

Bianca Dragusanu si DJ-ii lui Paris Hilton, SuperMartXé Ibiza, inaugureaza cel mai tare club din Ploiesti!

Hugo Sanchez, Vitti si AB Garcia, trei dintre cei mai renumiti DJ rezidenti de la Ibiza, care fac show-uri alaturi de Paris Hilton in cluburile de fite din intreaga lume, vin la Ploiesti!

Renumitii DJ, ce formeaza SuperMartXé, o vor inlocui pe Paris Hilton cu Bianca Dragusanu la inaugarea celui mai tare club din Ploiesti, Sky Club, de 1.000 de locuri, ce se vrea a fi unul dintre cele mai exclusiviste cluburi din Romania. Rezidenti la Ibiza, Hugo Sanchez, Vitti si AB Garcia se afla intr-un turneu mondial ce cuprinde Republica Dominicana, Spania, Brazilia si, iata si Romania.

Published

on

Hugo Sanchez, Vitti si AB Garcia, trei dintre cei mai renumiti DJ rezidenti de la Ibiza, care fac show-uri alaturi de Paris Hilton in cluburile de fite din intreaga lume, vin la Ploiesti!

Renumitii DJ, ce formeaza SuperMartXé, o vor inlocui pe Paris Hilton cu Bianca Dragusanu la inaugarea celui mai tare club din Ploiesti, Sky Club, de 1.000 de locuri, ce se vrea a fi unul dintre cele mai exclusiviste cluburi din Romania. Rezidenti la Ibiza, Hugo Sanchez, Vitti si AB Garcia se afla intr-un turneu mondial ce cuprinde Republica Dominicana, Spania, Brazilia si, iata si Romania. De altfel, cei trei vin direct din Punta Cana, Republica Dominicana, pentru mega-show-ul de la Ploiesti, de aici ei continuandu-si turul in Tenerife, Mallorca sau Florianopolis (Brazilia). Baietii nu vin singuri, ci insotiti de doua fete superbe, vocalista Nuria Swan si MC-ul Miss Davilota, dar si o trupa profesionista de dansatori si acrobati, care vor crea un spectacol deosebit. Pana la intrarea in scena a acestui show nemaivazut in Romania, in clubul Sky Ploiesti vor defila, cu incepere de la ora 11, unele dintre cele mai cunsocute manechine din Romania. Astfel, Bianca Dragusanu, Rose-Marie Florescu, Sanziana Buruiana, Raluca Ogica, Andreea Popescu, Ramona Lazuran, Denisa Tanase, Alexandra Voda (ex Dolls) si Paula Milea vor incinge petrecaretii pentru reprezentatia DJ-ilor de la Ibi

Sky Club Ploiesti va asteapta, vineri, 25 februarie, dupa orele 11, pentru a petrece cu SuperMartXé Ibiza, Bianca Dragusanu si celelalte manechine!

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending