Connect with us

Vedete

Bianca Drăguşanu, speaker motivațional? Ce le sfătuieşte diva pe doamne şi domnisoare?

Published

on

Bianca Drăgușanu se declară cea mai fericită și îndrăgostită femeie, motiv pentru care acum vine cu sfaturi prețioase pentru doamne și domnișoare, ştiind că şi ea a trecut prin multe despărțiri.

Prezentatoarea Kanal D2 a descoperit cheia succesului în viață şi este pentru multe femei un etalon al frumuseții, dar și al curajului. Și asta pentru că, indiferent prin cate situații dificile a trecut de-a lungul timpului, diva a știut mereu să apară în față tuturor cu zâmbetul pe buze, iar acum spune că are viața pe care și-a dorit-o mereu și că nimic nu îi lipsește, prezentatoarea emisiunii „Detectorul de minciuni”, vine cu sfaturi prețioase pentru femeile care o admiră și care vor să îi calce pe urme.

Vedeta TV spune că este important că o doamnă sau domnișoară să se preocupe de aspectul ei fizic, de sănătatea sa și de psihic.
Pentru asta, menționează ea, nu este nevoie de un mare sacrificiu financiar, ci de multă disciplină și dorință de a evolua. Iar atunci când toate aceste lucruri se sincronizează, vedeta Kanal D2 spune că o femeie imediat evoluează și pe celelalte planuri ale vieții, un exemplu în sensul acesta fiind ea.
”Dau sfaturi (nr. în dragoste) zilnic pe Instagram-ul meu și aș putea să îmi fac și o emisiune despre asta. În primul rând sfatul meu e să se iubească pe ele. Iubește-te pe tine și apoi restul. Prețuiește-te, îngrijește-te, investește în tine, în unghii, manichiură, pedichiură, coafură, fii tot timpul spălată pe cap, fii tot timpul fresh, du-te la sală, mănâncă sănătos, îmbracă-te frumos. Nu îți trebuie neapărat multi bani să te îmbraci frumos. Eu sunt fan al unui magazin ce se regăsește în toate mall-urile, de exemplu. Eu cumpăr zilnic de la acest brand și periodic le fac retur la ce nu îmi place. Ăsta e sfatul meu, să se prețuiască, să se iubească mai mult pe ele, să se pună pe primul loc în orice fac. În viața asta nu te poți baza decât pe un singur om, pe tine. Iar dependența asta că fericirea vine din jumătatea celuilalt sau ceva de genul ăsta, nu există. Niciodată nu am gândit așa, eu nu mi-am permis niciodată să fiu în depresie sau să sufăr. Nu am timp să sufăr că sunt prea ocupată să iubesc și să fiu fericită. Care e aia depresie, aia suferință?”, a spus Bianca Drăgușanu, citată de publicația Ciao.

Facebook Comments Box

Absolventă a facultății de Jurnalism, comunicare şi relații publice din cadrul Universității Spiru Haret, obținând licența în ştiinţele comunicării . Fostă concurentă în emisiuni tv reality-show, care au difuzate pe Kanal d si Antena stars.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending