Connect with us

Life Style

Bianca Ionita este pasionata de gradinarit si de trandafiri!

Published

on

Bianca Ionita, prezentatoarea stirilor Kanal D din weekend, s-a mutat din Bucuresti intr-o zona linistita din apropierea Capitalei. Aici, ea a reusit sa isi indeplineasca si un vis mai vechi: sa aiba o gradina plina cu trandafiri.

Galagia si haosul urban al Bucurestiului nu au mai fost pe placul frumoasei Bianca Ionita. Impreuna cu partenerul ei de viata, stirista Kanal D a s-a mutat la 40 de kilometri distanta de Bucuresti, in Comana.

Bianca traieste intr-o zona idilica, in apropierea padurii. Si cum la Comana se afla si Delta Neajlovului, arie protejata , zona pare o Delta Dunarii in miniatura.

„Aici ne-am gasit linistea. Avem un trai sanatos, ne plimbam prin padure, iar eu am reusit sa imi indeplinesc un vis mai vechi: sa am o gradina de trandafiri pe care o ingrijesc cu mult drag”, a spus Bianca. Stirista e foarte fericita ca in curte are si multi pomi fructiferi, astfel ca fiecare anotimp este asteptat cu roade din belsug.

Bianca Ionita prezinta Stirile Kanal D din weekend, incepand cu ora 12.30, la Kanal D.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending