Bianca Oprișan lansează „Unde ești" - RADAR DE MEDIA
Connect with us

LIFE STYLE

Bianca Oprișan lansează „Unde ești”

Published

on

Bianca Oprișan lansează primul său single din carieră: „Unde ești”. Cu beat-uri pop dance și versuri catchy pe care ai vrea să le fredonezi de la prima ascultare, piesa este compusă de către artistă alături de Vlad Popescu, Florin Boka, Vlad Cireșan, Ioan Cozma și Andreea Iuga.

„Prin prisma acestui proiect muzical, am avut ocazia să cunosc niște oameni minunați. Versurile piesei sunt scrise în mare parte de mine pentru că după părerea mea, trebuie mai întâi să simți ca apoi să transmiți. Este o piesă dragă sufletului meu, mă regăsesc și cu siguranță nu sunt singura persoană.

Single-ul este inspirat din fapte reale, puse pe hârtie, iar de fiecare dată când îl ascult am acel sentiment de «piele de găină». Este primul meu proiect însă sigur nu și ultimul”, povestește Bianca.

Bianca Oprișan cântă de la vârstă de 5 ani și a absolvit liceul de arte Dinu Lipatti din București. „De-a lungul timpului mi s-a adeverit faptul că nimic nu-ți reușește în viață dacă nu iubești ceea ce faci, tocmai de aceea, pentru mine muzica este ceea ce iubesc să fac. Nu mă văd făcând altceva”, adaugă cântăreața.

 

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending