Connect with us

ENTERTAINMENT

BiBi a lansat o piesă nouă– Shot de dragoste –

Published

on

Foto credit: HaHaHa Production

Una dintre cele mai îndrăgite artiste ale generației Z, BiBi, este pe val, fiind înconjurată de milioane de oameni care simt și trăiesc alături de ea.

După lansarea celei mai recente piese de suflet, „Încă un dans”, care este de altfel și prima piesă sub producția HaHaHa Production, artista revine cu o surpriză muzicală.

„Shot de dragoste” este noul hit semnat de BiBi, sub producția HaHaHa Production, un proiect fresh, interesant și cu doza potrivită de noutate. Cu fiecare apariție publică, artista generației Z surprinde plăcut atât prin energia deboradantă, cât și prin prezență.
Noua piesă „Shot de dragoste” este o confirmare a evoluției sale ca artistă, care deși  se maturizează, își păstrează doza de nebunie și energie care au consacrat-o.

BiBi ne vorbește despre noul său proiect muzical, astfel: „<Shot de dragoste> este piesa cu care sper să vă binedispun starea vara aceasta, să dansați pe ritmurile ei și să vă bucurați de fiecare secundă.

Este o piesa cu foarte multă energie, este despre distracție, voie bună și nu în ultimul rând, dragoste!

Sper din suflet să vă placă și vouă, persoanelor care îmi sunteți alături la fiecare pas și mă susțineți necondiționat..asta ar înseamna enorm pentru mine! Nu uitați: dați play noii piese <Shot de dragoste> și pregătiți-vă de dans și bronz: vara asta o sa fie nebunie!”

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending