Connect with us

ENTERTAINMENT

BIBI revine cu o piesă fresh, de vară – ”Nu te mai vrea fata”

Published

on

Reclame

Vara a venit iar simpatica și talentata Bibi a plecat la mare, la soare, să ne bucure cu noul său videoclip pentru piesa ”Nu te mai vrea fata”. Pentru că este o bucurie să urmărești noul videoclip și să asculți piesa care te duce cu gândul departe.

Cea mai nouă piesă semnată de Bibi se numește ”Nu te mai vrea fata” și este lansată împreună cu Sprint Music. Deși foarte ocupată cu foarte multe proiecte, solista a găsit timp să colaboreze la o noua piesă, făcand muzica și textul pentru noul single cu Achim Marian și Izabela Simion. De master s-a ocupat Achim Marian iar videoclipul a fost regizat de Silviu Mindroc.

”Piesa “Nu te mai vrea fata” este cea mai dragă melodie de până acum, deoarece eu am compus-o și sinceră să fiu, a fost proiectul la care visam de mult timp… Simt această piesă din tot sufletul și sper să ajungă la public cu același entuziasm cu care am creat-o. Am fost susținută și ajutat-o să “șlefuiesc” această idee pe care o aveam de către oameni extrem de talentați cărora le mulțumesc: echipa Sprint Music, Marius China, Silviu Mîndroc, Achim Marian, Izabela Simion, Iselin Dimitri și Evy Constantin. Nici filmările și nici crearea piesei nu au durat mult, totul a decurs neașteptat de rapid… pur și simplu s-au aliniat toate și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce mi se întâmplă. Sunt extrem de fericită, deoarece am pregătite multe surprize pentru urmăritorii mei, cărora le mulțumesc că mă susțin și că sunt alături de mine de fiecare dată. Am cea mai frumoasă comunitate și sunt mega recunoscătoare. Să înceapă distracția și să dăm replay non stop la “Nu te mai vrea față”! Enjoy it & share it!”, a spus Bibi. Pe care va invităm să o urmăriți pe rețelele de socializare.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending