Connect with us

EVENTS

The biggest rooftop party in town, la a 4-a ediție în București

Published

on

Reclame

 

All Time Clubbing continuă și în această vară The Biggest Rooftop Party in Town în București și anunță sâmbătă, 9 iulie, cap de afiș o legendă a muzicii electronice – James Zabiela. Line-up-ul este completat de Jay Lumen (Ungaria), Reset Robot (UK), Lea Dobricic (Serbia), Nusha, JUST2 si Olivian Nour (România).

Petrecerea va avea loc pe acoperișul showroom-ului Auto Cobălcescu din Splaiul Unirii 311, aceeași gazda The Biggest Rooftop Party in Town din 2013 încoace. Pe 9 iulie, rooftop-ul se deschide la ora 19:00 pentru The Biggest Rooftop Sunset in Town, barul special de cocktailuri și muzica DJ-ului Olivian Nour vor întreține atmosfera până la apus.

“Continuitatea The Biggest Rooftop Party a fost decisă de publicul petrecerilor noastre- iubitor deopotrivă de muzică electronică și spații neconvenționale. Pentru cel de-al patrulea an consecutiv vom prinde apusul și răsăritul la înălțime împreună cu mii de tineri din București. E o energie fantastică, care ne face să fim tot mai buni an de an. Conceptul The Biggest Rooftop Party a fost extins și în alte orașe din țară preum Cluj, Timișoara, Iași; ne bucurăm să fim ambasadori ai muzicii electronice în întreaga țară”, declară Cosmin Eparu, fondator All Time Clubbing.

Biletele au fost déjà puse în vânzare în avans online, în rețeaua www.bilete.ro  si livetickets.ro.

Ediția a patra The biggest Rooftop Party in Town este organizată cu sprijul Primăriei Sector 3 București și în parteneriat cu Dealerul Auto Cobălcescu.

The Biggest Rooftop Party in Town Bucuresti

James Zabiela este o legendă declarată a muzicii electronice care, de peste 20 de ani, continuă să-și surprindă publicul cu producțiile și show-urile sale muzicale.  Printre colaborările Dj-ului din Southampton se numără Röyksopp,  Readiohead, Sasha și Charlie May.

Jay Lumen a studiat muzica 8 ani la Conservator, și deși era pregătit să cânte la un instrument clasic, vioara, pasiunea sa s-a îndreptat către muzica electronică. În prezent,  Jay face parte din generația de artiști care au înregistrat un avânt puternic, fiind singurul DJ și producător care a avut în 2010 și 2011 6 piese  (originale și remix-uri) simultan în topul Beatport.

Reset Robot  Când nu este în turneu în Europa, Australia sau America, DJ-ul din UK mixează  la Fabric, Tobacco Docks London, Space Miami și Panorama Bar Berlin.

Reset Robot este un nume care va deveni din ce în ce mai cunoscut pentru fanii dubbed-out, moody techno & house din toată lumea. Adam Beyer, Alan Fitzpatrick, Ida Engberg și Joseph Capriati & Jel Ford sunt câțiva dintre artiștii care au trecut prin studioul său.

Dj Nusha a început circuitul cluburilor din București în 2007, împărțind de atunci scena cu DJ-i renumiți în turneele sale în Europa și Asia. Producțiile sale muzicale de la Suruba X, Crossfrontier Audio și 1trax au fost un succes declarat, ajungând în top 100 Tech House pe Beatport.

Câștigătoare a competiției Burn Studios Residency în 2013, Lea Dobricic  este în prezent DJ rezident la prestigiosul club de Ibiza – Privilege, mixând, în același timp, și la petrecerile Elrow din Ibiza și Barcelona. Artista din Serbia a împărțit platanele cu artiști precum Laurent Garnier, Luciano, Richie Hawtin, Umek, Dubfire, Marco Carola.

Olivian Nour este un Dj și producător muzical din București, România. Crescut într-o familie de muzicieni, traiectoria artistică a lui Olivian s-a conturat încă de la o vârstă fragedă. A început cariera sa de producător în 2009, cu releas-uri  la Tzinah și Zoo: Tehnique Records.

Info eveniment: Facebook event

Bilete la intrare: 40 ron înainte de 12; 50 ron după 12; Bilete VIP – 60 ron

All Time Clubbing organizează evenimente de muzică electronică din 2009, având în portofoliu peste 50 de petreceri și 150 de artiști aduși în București, Iași, Timișoara, Cluj. Dubfire, James Zabiela, Dennis Ferrer, Solomun, Booka Shade sunt doar câțiva dintre aceștia.  

Facebook page Website

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending